Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > 10 Ιουνίου 2017: 3 χρόνια από την κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου – Γ. Τσισμαλίδης (Ανάργυροι): «Τρία χρόνια μετά αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση»

10 Ιουνίου 2017: 3 χρόνια από την κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου – Γ. Τσισμαλίδης (Ανάργυροι): «Τρία χρόνια μετά αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Τρία χρόνια κλείνουν σήμερα Τετάρτη, από τη μεγάλη κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου, που είχε συμβεί στις 10 Ιουνίου 2017 και είχε ως συνέπεια την εκκένωση του οικισμού των Αναργύρων και την κήρυξη απαλλοτρίωσης.

Ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Τσισμαλίδης, με ανάρτησή του στο facebook, θυμίζει το γεγονός, τονίζοντας πως: «Τρία χρόνια μετά την κατολίσθηση στο χωριό μας αγωνιζόμαστε για την δικαίωση».

Θυμίζουμε ότι αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη οι εκτιμήσεις των ακινήτων από την αρμόδια επιτροπή ταξινόμησης ακινήτων αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του οικισμού, της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του e-ptolemeos.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας, Γιώργος Τσισμαλίδης:

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σημερινά κρουσματα εντοπίζονται: Στον δήμο Κοζάνης 19, στον δήμο Εορδαίας 2, στον δήμο ...