Τη στήριξή του στις προσπάθειες προστασίας των προστατευόμενων αγροδιατροφικών προϊόντων κατέστησε σαφή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, σε συνάντηση που είχε με τους βουλευτές κ. Γ. Κασαπίδη, κα Α. Γκερέκου και κ. Πάρι Μουτσινά, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.
Ο κ. Ιερώνυμος αναφερόμενος στην ανάγκη ν’ αξιοποιηθεί ο ανεκμετάλλευτος θησαυρός και μοναδικά πλεονεκτήματα της πρωτογενούς παραγωγής μας, εξέφρασε την πρόθεσή του να ηγηθεί η Αρχιεπισκοπή της προσπάθειας να προστατευθούν εμβληματικά ελληνικά προϊόντα, όπως η φέτα, που σήμερα διεκδικούνται από τρίτες χώρες.








![Black Friday 2021: Ποιες είναι οι 10 κατηγορίες προϊόντων στις οποίες στοχεύουν φέτος οι Έλληνες [λίστα]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2021/11/black-friday-360x180.jpg)
























