Ένα ακόμη άτομο, ημεδαπό ηλικίας 49, ετών συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας το απόγευμα της Δευτέρας (19/1) επειδή βρέθηκε στην κατοχή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο αστυνομικό δελτίο, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί στο επιβατικό Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 2,4 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στη συνέχεια στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν δύο γυάλινα δοχεία που περιείχαν υπολείμματα μεθαδόνης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κουτί που περιείχε μία γυάλινη πίπα καπνίσματος με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών και δύο δοχεία που περιείχαν 142 σπόρους κάνναβης.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο συλληφθείς μετά την ολοκλήρωση της εις βάρος του δικογραφίας θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Ρ.Β.