Την καταλυτική παρέμβαση όλων των εργαζομένων για την αλλαγή των συσχετισμών και της εφαρμοζόμενης αντεργατικής πολιτικής, ζήτησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Αγωνιστική Συνεργασία» Πέτρος Ταταρίδης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής, εν όψει της διεξαγωγής του 24ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του εργατικού κέντρου Πτολεμαϊδας.
Ο κ. Ταταρίδης ασκώντας σκληρή κριτική στις άλλες παρατάξεις της διοίκησης του φορέα, τόνισε ότι ακολουθώντας μία γραμμή συμβιβασμού έβαλαν «πλάτη» ώστε να περάσει η αντιλαϊκή- αντεργατική πολιτική και ότι έχει να κάνει με την αγορά ενέργειας, ενώ δεν έβαλαν «φρένο» στην ανασφάλιστη εργασία και το δουλεμπόριο.
«Για μία ακόμα φορά προδίδουν τα συμφέροντα των εργαζομένων, την ίδια στιγμή που συζητείται η υπογραφή της ΣΣΕ, μέσα σε μία περίοδο έντασης και συγκρούσεων», υπογράμμισε ο κ. Ταταρίδης, επιρρίπτοντας ευθύνες στην πλειοψηφία του απερχόμενου Δ.Σ. του Εργατικού κέντρου Πτολεμαϊδας για την υπάρχουσα κατάσταση στους χώρους της ΔΕΗ με τους απλήρωτους εργαζόμενους, με την κατάργηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, την δραματική μείωση των μισθών και την κατάργηση των Σ.Σ.Ε.
«Η αντίσταση είναι η μόνη διέξοδος αυτής της πολιτικής εις βάρος των εργαζομένων», κατέληξε ο κ. Ταταρίδης.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ



























