Ιδιαίτερη συνάντηση είχε τόσο στην Φλώρινα, όσο και στην Κοζάνη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς με την υποψήφια Δήμαρχο ΄Αννα Νανοπούλου. Η κ. Νανοπούλου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. για την πορεία του αγώνα στον Νέο Δ. Κοζάνης, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε που την επέλεξε ως την υποψήφια δήμαρχο που μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου με μια αποτελεσματική για τον πολίτη διοίκηση του Δήμου.
Ο Πρόεδρος του κόμματος ζήτησε την θερμή στήριξη της ΄Αννας Νανοπούλου και του συνδυασμού ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ από όλους τους πολίτες του νέου Δ.Κοζάνης, δηλώνοντας ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έχει υποψήφια που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ικανής αυριανής Δημάρχου, ταγμένης να υπηρετεί τον τόπο της.
Η κ. Νανοπούλου είχε επίσης την ευκαιρία να καταθέσει στον Πρόεδρο τις προτάσεις της για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του νέο Καλλικρατικού Δήμου.































