Μπορεί ο Απόλλων φέτος να μην αγωνίζεται στην Α1 μπάσκετ γυναικών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα.
Πρεμιέρα λοιπόν σε ένα πρωτάθλημα όπου ο πρωταθλητής είναι γνωστός (βλ. Αθηναϊκός) και οι 2 ομάδες που θα πέσουν επίσης γνωστές (βλ. Ολυμπιακός Βόλου και Πανιώνιος).
Αναλυτικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας:
Τις 99 σερί νίκες με κατοστάρα έφτασε ο Αθηναϊκός που συνέτριψε 102-31 τις νεάνιδες του Πανιωνίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Το ματς της αγωνιστικής έγινε στο Μπραχάμι όπου ο Κρόνος πήρε μεγάλη νίκη με καρδιά απέναντι στον Ίκαρο με 81-78 στην παράταση σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για τη νέα σεζόν. Τις πρώτες τους νίκες στην ιστορία τους στην Α1 σημείωσαν οι νεοφώτιστοι, Ελληνικό και Τερψιθέα απέναντι σε Εξάρχεια και Ολυμπιακό Βόλου χωρίς προβλήματα στην έδρα τους ενώ ο ΠΑΟΚ άλωσε με άνεση τα Λιόσια επικρατώντας του ΔΑΣΑΛ.
Τέλος στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟ που φέτος χτυπάει και πρωτάθλημα συνέτριψε τον Άρη.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Ίκαρος Καλλιθέας 81-78παρ (74-74)
Αθηναϊκός – Πανιώνιος 102-31
Τερψιθέα Γλ. – Ολυμπιακός Βόλου 65-48
Ελληνικό – Αστέρας Εξ. 78-44
ΔΑΣΑΛ – ΠΑΟΚ 50-74
Άρης – Παναθηναϊκός 53-86
Επόμενη αγωνιστική:
Αστέρας Εξαρχείων – Άρης
Ολυμπιακός Βόλου – Α.Ο. Ελληνικού
Πανιώνιος – Τερψιθέα
Ίκαρος Καλλιθέας – Αθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Κρόνος
Παναθηναϊκός – Εύνικος





























