Έντονη είναι η παρουσία και η δραστηριότητα στην περιοχή του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «Φίλοι του βουνού», καθώς δίνει το «παρόν» του όχι μόνο στον πολιτισμό και στην παράδοση αλλά και στα κοινωνικά δρώμενα.
Αξίζει να αναφερθεί η εκδήλωση συμπαράστασης που διοργάνωσε, στο τέλος του καλοκαιριού, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Κομνηνών, για την οικονομική ενίσχυση του 16χρονου Αναστάσιου Θεοδωρίδη, προκειμένου να μεταβεί στην Ελβετία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, μετά από σοβαρό ατύχημα.
Δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία οι διοργανωτές, με την συμβολή των χορηγών, των συμμετεχόντων μουσικών και των πολιτών, συγκέντρωσαν το ποσό των 5.950 ευρώ, που κατατέθηκε στην τράπεζα ως οικονομική ενίσχυση για την θεραπεία του άτυχου παιδιού, αποτελώντας έναν «κρίκο» στην αλυσίδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Η οργανωτική επιτροπή δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς, τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση, τον δήμο Βερμίου για την συμπαράσταση και όλους τους πολίτες που παραβρέθηκαν στηρίζοντας την προσπάθεια.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ