Δεν πρέπει να προκαλεί εφησυχασμό η απόφαση για εκταμίευση της πέμπτης δόσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Δημήτρης Ζαφειριάδης, καθώς, όπως τόνισε οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας.
Στη δήλωση του ο κ. Ζαφειριάδης ανέφερε συγκεκριμένα:
«Η απόφαση για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης αντιμετωπίζει την ταμειακή πίεση, δεν μπορεί όμως να προκαλεί εφησυχασμό σε κανέναν.
Οι μεγάλες προκλήσεις είναι δύο: Η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών που σχετίζονται με την άρση των αντικινήτρων για νέες επενδύσεις, έτσι ώστε να υπάρξει αναπτυξιακή δυναμική.
Και η αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων, που απαιτεί από την κυβέρνηση να θέσει το θέμα της αναθεώρησης του χρονοδιαγράμματος, τόσο για να πετύχουμε καλύτερες τιμές, όσο και να αποφύγουμε αναίτια διακοπή της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης».

































