Έναν 45χρονο και μια 40χρονη συνέλαβαν τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία στην οικία ενός 21χρονου νεαρού ο οποίος συνελήφθη την ίδια μέρα για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, από την περαιτέρω έρευνα που έγινε παρουσία εκπροσώπου δικαστικής αρχής στο σπίτι των γονέων του 21χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 πρόσφατα εκριζωμένοι γυμνοί κορμοί δενδρυλλίων κάνναβης, με μήκος από 15 εκατοστά έως 120 εκατοστά και μία σακούλα που περιείχε τμήματα των δενδρυλλίων (χλωρά κλαδιά με φούντα κάνναβης και φύλλα, βάρους 56 γραμμαρίων.
Πρόκειται για τους γονείς του 21χρονου οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την κατηγορία της κατοχής και καλλιέργειας κάνναβης. Αφέθηκαν όμως ελεύθεροι, καθώς από ό,τι φαίνεται το ζευγάρι- που δεν είχε απασχολήσει ποτέ πριν την αστυνομία, καλλιεργούσε τα δενδρύλλια για χρήση του γιου του, θέλοντας να τον κρατήσουν μακριά από τη χρήση άλλων, πιο ισχυρών ναρκωτικών ουσιών.
Ρ.Β.





























