Αυτή η πολυπολιτισμική κουζίνα που έχει η περιοχή είναι αυτό το «κάτι» που σε κάνει να μην πλήττεις ποτέ γευστικά.
Προσπαθούσα να τις ανακαλύψω και να τις ανταγωνισθώ, παρασκευάζοντας τις ίδιες και καλύτερες απ’ αυτές. Έτσι η μαγειρική έγινε για μένα τρόπος ζωής και έκφρασης.
Είναι μια σχέση μόνιμα σε εξέλιξη, πάντα μαθαίνω, παρακολουθώ σεμινάρια μαγειρικής, υψηλής ζαχαροπλαστικής, είναι ένας ατελείωτος κόσμος που μου αρέσει, που είμαι κομμάτι του.
Αγαπώ την μαγειρική όχι μόνο για τις γεύσεις, αλλά γιατί οι συνταγές κουβαλάνε την ψυχή του κάθε τόπου.
Επειδή είμαι τελειομανής τόσο στην καταγραφή, όσο και στην παρουσίαση των συνταγών μου, είμαι πολύ απαιτητική στις συνεργασίες μου για την έκδοση των βιβλίων. Επιμελούμαι πάντα την έκδοση και φωτογραφίζω η ίδια τα φαγητά που παρουσιάζω.
