Το περιοδικό MEAT PLACE, με την υποστήριξη και συνεργασία του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τις νέες νομοθεσίες που αφορούν την αγορά κρέατος,
την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 και ώρα 5 μ.μ., στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.
Αναλυτικότερα τα θέματα που θα θίξουν οι ειδικοί στην ημερίδα που διοργανώνει το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place, είναι τα εξής:
– Νέες υγειονομικές και αγορανομικές διατάξεις
– Νέος κώδικας τροφίμων και ποτών
– Τεχνολογίες και Μηχανοργάνωση
– Επεξεργασία – Συσκευασία – Ψύξη – Ζύγιση.
Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για τις νέες νομοθεσίες και ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον κλάδο, καθώς επίσης και για νέους εξοπλισμούς καταστημάτων και βιομηχανιών, που θα βελτιώσουν και θα εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις.
Η συγκεκριμένη πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους
από την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν . δωρεάν τη συγκεκριμένη ημερίδα, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την εξέλιξη και τις προοπτικές του επαγγέλματός τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του περιοδικού Meat Place, στο τηλέφωνο 210 9010040 και να δηλώσουν πόσα άτομα από την εταιρεία τους θα παραβρεθούν.
Υπεύθυνη κα Κατσαρδή Σοφία.
Πρόγραμμα
17:00 Προσέλευση
17:15 Έναρξη ημερίδας
Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων
Θεόδωρος Δημητριάδης, Δ/νων σύμβουλος
o.mind Creatives και εκδότης περιοδικού Meat Place.
Εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου
του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης.
17.30 Παρουσίαση της 2ης διοργάνωσης της έκθεσης κρέατος
MEAT DAYS 2013, Αντώνης Μοσχονίδης,
Marketing Director o.mind Creatives.
17.45 Βράβευση των εταιρειών που συμμετείχαν στην
1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών προϊόντων
με βάση το κρέας, “Βραβεία Ποιότητας Meat Days 2012”.
1ο Μέρος. Αλλαγές που επιφέρει η Νομοθεσία στον κλάδο
του κρέατος. Ευκαιρίες και προκλήσεις.
17.50 «Οι απαιτήσεις του νέου Κώδικα Τροφίμων
για τα κρεοπωλεία και τις βιομηχανίες»,
Ιωάννης Αμβροσιάδης, Καθ. Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.
18.10 «Νέες Αγορανομικές και Υγειονομικές Διατάξεις
για τα κρεοπωλεία. Τα νέα δεδομένα για τη λιανική
πώληση κρέατος», Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος –
Μικροβιολόγος, Διευθυντής ΣΠΑΚΒΕ.
18:30 Ερωτήσεις
18:45 Κλείσιμο 1ου μέρους
18:45-19.00 Διάλειμμα
2ο Μέρος. Το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος
και η προοπτική του κλάδου των κρεοπωλών
19:00 «Ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στην υπηρεσία
του κρεοπώλη»,
Γιώργος Κακαβάς, Γενικός Δ/ντής εταιρείας Biztec
computer science innovations
19.20 «Το παραδοσιακό κρεοπωλείο, κοντά στον σύγχρονο
καταναλωτή»
Σωτήρης Ράγκος, Τμήμα Πωλήσεων Bizerba Hellas
19.40 «Συσκευασία κρέατος: Τεχνολογία και εφαρμογές»,
Ντίνος Μάτσος, Υπεύθυνος Πωλήσεων
εταιρείας Multivac
20.00 «Ελεγχόμενη ποιοτική διαδρομή Ελληνικού κρέατος.
Ένα πρότυπο το οποίο ενώνει τον πρωτογενή τομέα
με το πιάτο του καταναλωτή»,
Νίκος Κασαλιάς, εταιρείες SCG και FTS.
20:20 Ανοιχτή συζήτηση για το παραδοσιακό κρεοπωλείο
του μέλλοντος με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων
και του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης.
21:00 Συμπεράσματα
Κλείσιμο ημερίδας.