Σε γνώριμα «λημέρια» περιηγήθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο οποίος το τριήμερο 13-15 Απριλίου επισκέφτηκε στρατιωτικές μονάδες του Α΄ Σώματος Στρατού.
Ο αντιστράτηγος Δημήτρης Βούλγαρης, ο οποίος να σημειωθεί χρημάτισε διοικητής του Α΄ Σ.Σ. το 2004 και στη συνέχεια έγινε Αρχηγός της Α΄ Στρατιάς Λάρισας, πραγματοποίησε επίσκεψη στους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας και Ιωαννίνων, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του Αρχηγού ΓΕΣ. Προχτές Τετάρτη, ο Δ. Βουδούρης μίλησε σε συγκέντρωση αξιωματικών στη Λέσχη Αξιωματικών στην Κοζάνη, αναπτύσσοντας στρατιωτικά θέματα, καθώς και ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Α΄ Σ.Σ. Λίγο νωρίτερα είχε επισκεφτεί την έδρα του στρατηγείου στην Κοζάνη, όπου τον υποδέχτηκε ο διοικητής Κωνσταντίνος Καττής.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Αρχηγός ΓΕΣ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με στρατιώτες και αξιωματικούς σχηματισμών, μονάδων και φυλακίων, προσφέροντας συγχρόνως δώρα.
Ο αντιστράτηγος Δ. Βούλγαρης επισκέφτηκε μεταξύ άλλων το Στρατηγείο της 15ης Ταξιαρχίας Πεζικού στην Καστοριά, το Στρατηγείο της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού στη Φλώρινα, το Φυλάκιο Κρυσταλλοπηγής και το Φυλάκιο Νίκης.
Προχτές η τριήμερη περιοδεία του ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Κοζάνη, στην έδρα του Α΄ Σώματος Στρατού.
Χ.Β.