Επιστέγασμα πολλών προσπαθειών ήταν η εκδήλωση για τις Διπλωματικές Εξετάσεις Μονωδίας της Βασιλικής Πατρώνα της τάξης της καθηγήτριας Οξάνα Τσαβκοπούλου, που διοργάνωσε το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαϊδας, στο χώρο του Αίθριου του Μουσείου Πτολεμαϊδας.
Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Μίκης Μιχαηλίδης, ευχαρίστησε όλους, όσους στηρίζουν την λειτουργία του φορέα και τον στόχο του ν’ ανεβάζει τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά, διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει ακόμα πιο πολύ για το καλό του ωδείου.
«Συνεχίζουμε τις από κοινού εκδηλώσεις του Ωδείου και του Μουσείου, εγκαινιάζοντας μία εποχή για την συνεργασία των δύο φορέων που θα συνεχιστεί και όλο το καλοκαίρι» τόνισε η πρόεδρος του ΔΣ του ΒΔΩΠ, Θεοπίστη Κρυσταλλίδου.
Η διάθεση του πιάνου και η διακόσμηση του χώρου της εκδηλώσεις, έγινε από τον Σύνδεσμο Φίλων Μουσικής και ΒΔΩΠ, ο πρόεδρος του οποίου Κώστας Κώστας Κωνσταντινίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νέα περίοδο εκδηλώσεων με την Ένωση των δυνάμεων Ωδείου και Μουσείου της Πτολεμαϊδας.
Η τελειόφοιτος της τάξης Μονωδίας Βασιλική Πατρώνα, απέδωσε καταπληκτικά ποιοτικά μουσικά κομμάτια, συνοδευόμενη από την Μαριάνθη Τσαβδαρίδου, που ήταν στο πιάνο.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ



































