Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 6ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 6ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο στην διοργάνωση όσο και στη συμμετοχή αθλητών στέφθηκε ο 6ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ήταν αφιερωμένος στον Σπαρταθλητή Ζαχαριάδη Γιώργο. Πάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο Μουρίκι για να πάρουν μέρος σε ένα αγώνα που περιλάμβανε αγώνες στα 25 και στα 10 χιλιόμετρα σε μια πολύ όμορφη διαδρομή.

Ο αγώνας κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος και προσελκύει όπως αναφέραμε αθλητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι φέτος ήρθαν και για να τιμήσουν τον Γιώργο Ζαχαριάδη που δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή που του έγινε.Ο Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας ο οποίος ξεκινάει από τα 700 μέτρα και φτάνει μέχρι τα 1700 ενώ οι αθλητές τρέχουν κάτω από τα δέντρα. Η διαδρομή έχει 16 χλμ ανάβαση και 9 κατάβαση.

Φέτος μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γάζος από τα Γιαννιτσά ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στην ωραιότητα αλλά και στη δυσκολία της διαδρομής και έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

O τερματισμός του πρώτου νικητή

Χωρίς τίτλο Χωρίς τίτλο 1

Θεόφιλος Ηλιάδης e-ptolemeos

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Να δείξει ότι αξίζει να σωθεί

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σήμερα ξεχωρίζει μία επιλογή από την ACΒ και το ντέρμπι των Βάσκων, ανάμεσα σε Χιπουσκόα και Μπιλμπάο. Είναι ...