Με ανατροπή και κορυφαίο τον Κάμπελ η Κόστα Ρίκα επιβλήθηκε 3-1 της Ουρουγουάης και έκανε την έκπληξη!
Όσοι περίμεναν η Ουρουγουάη να εμφανίσει ανάλογο πρόσωπο με πριν από 4 χρόνια απογοητεύτηκαν με το… καλησπέρα. Χωρίς τον Σουάρες οι παίκτες του Ταμπάρες προηγήθηκαν, όμως στο τέλος γνώρισαν δίκαια την ήττα με 3-1 από την Κόστα Ρίκα, που έπαιξε μυαλωμένα, διάβασε σωστά το ματς και με κορυφαίο τον Κάμπελ, που είχε ένα γκολ και μία ασίστ, έφτασε στην μεγάλη νίκη με 3-1.
Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι το μεγάλο πρόβλημα για τους Ουρουγουανούς ήταν στη μεσαία γραμμή. Μη έχοντας μέσους με οργανωτικές ικανότητες, τα περίμεναν όλα από τον Φορλάν, ο οποίος δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει. Η επιλογή του Πίντο να παρατάξει την ομάδα του με 5-4-1 μπλόκαρε τους τυπικά γηπεδούχους, που αφού είδαν το γκολ του Γκοδίν στο 15′ να ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καβάνι (16′) και πήραν το προβάδισμα στο 24′. Ο Φορλάν εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντίας τράβηξε τον Λουγκάνο εντός περιοχής και ο Καβάνι από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0! Αυτό, μάλιστα, ήταν το 22ο γκολ του, κάτι που τον έφερε στην 8η θέση των σκόρερ όλων των εποχών.
Η συνέχεια βρήκε τους Κοσταρικανούς να ισορροπούν γρήγορα και τους παίκτες του Ταμπάρες να μην μπορούν να τελειώσουν το παιχνίδι. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 27′, όταν μετά το εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα του πέρασε λίγο άουτ. Έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος του πρώτου μέρους, για να δούμε την επόμενη καλή ευκαιρία, όταν στο 44′ ο Νάβας έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Φορλάν, που κόντραρε στον Ντουάρτε.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν καλύτερος και στο 50′ η Κόστα Ρίκα έφτασε μία ανάσα από το 1-1, όμως ο Ντουάρτε με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουσλέρα. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, όμως, καθώς στο 54′ μετά από σέντρα από δεξιά, η άμυνα της Ουρουγουάης ήταν… αλλού γι’ αλλού και ο Κάμπελ που βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή έκανε το 1-1! Η ανατροπή ήρθε στιγμές αργότερα, όταν μετά από φάουλ του Μπολάνιος, ο Ντουάρτε με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 1-2! Αγώνας Μουντιάλ, όμως, χωρίς διαιτητικό λάθος δεν γίνεται και οι Βραζιλιάνοι έδειξαν το ριπλέι, για να φανεί ότι ο Ντουάρτε ξεκίνησε από θέση οφσάιντ…
Οι Ουρουγουανοί δεν κατάφεραν στην ουσία να αντιδράσουν ποτέ. Δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν ρυθμό και στηρίχθηκαν ξανά μόνο στις ατομικές ικανότητες των παικτών τους στην επίθεση. Οι παίκτες του Πίντο από την άλλη βρήκαν χώρους στην αντεπίθεση, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Κάμπελ (64′), Ρουίς (66′) και Μπόρχες (69′), ενώ από την άλλη πλευρά ο Νάβας ήταν σταθερός και έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Καβάνι (70′). Το παιχνίδι κυλούσε όπως το ήθελαν οι Κοσταρικανοί, που το τελείωσαν στο 84′. Ο Κάμπελ έβγαλε εκπληκτική ασίστ στον Ουρένα, που στιγμές μετά την είσοδό του στο ματς, πλάσαρε εύστοχα τον Μουσλέρα για το τελικό 1-3! Σαν να μην έφτανε αυτό στην Ουρουγουάη, τελείωσε και το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μάξι Περέιρα για χτύπημα στον Κάμπελ…
MVP: Με γκολ και ασίστ δε θα μπορούσε να είναι άλλος. Ο Κάμπελ έπαιξε στην κορυφή ως ο μοναδικός προωθημένος της Κόστα Ρίκα, ταλαιπώρησε πολύ τους Λουγκάνο και Γκοδίν, απείλησε και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.
POINT: Είναι άδικο για την Κόστα Ρίκα, όμως φαίνεται ότι εκείνο που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι ήταν η απουσία του Σουάρες. Αν την εξαιρέσουμε, τότε τα λάθη στην άμυνα των Ουρουγουανών, η οργάνωση των Κοσταρικανών και η κακή εμφάνιση των Καβάνι και Φορλάν έκριναν το παιχνίδι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοδίν, Κάσερες, Γκαργκάνο (60′ Γκονσάλες), Ρίος, Κ. Ροδρίγκες (76′ Ερνάντες), Φορλάν (60′ Λοδέιρο), Καβάνι, Στουάνι
Κόστα Ρίκα (Χόρχε Λουίς Πίντο): Νάβας, Γκονσάλες, Ουμάνα, Μπόρχες, Ντουάρτε, Μπολάνιος (89′ Μπαράντες), Κάμπελ, Ρουίς (83′ Ουρένα), Ντίας, Γκαμπόα, Τεχέδα (74′ Κουμπέρο)
Αγγλία – Ιταλία 1-2
Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Μανάους, η Ιταλία έδειξε στην Αγγλία ποιος θα είναι το αφεντικό στον όμιλο καθώς επιβλήθηκε με 2-1 και είχε και δύο δοκάρια.
Οταν Ιταλία και Αγγλία συναντήθηκαν στον προημιτελικό του Euro πριν δύο χρόνια, οι Αγγλοι ήταν συνεχώς στην άμυνα και είχε γίνει ένα από τα πιο βαρετά παιχνίδια της διοργάνωσης. Τώρα, η ιστορία ήταν διαφορετική και φάνηκε από νωρίς αφού στο 4′ πρέπει να πίστεψε όλος ο πλανήτης ότι η μπάλα πήγε στο παραθυράκι του Σιρίγκου από το σουτ του Στέρλινγκ. Ακολούθησε αμέσως μετά αυτό του Χέντερσον, για μια Αγγλία που είχε μπει φορτσάτη. Με την ταχύτητα των Στέρλινγκ-Στάριτζ-Γουέλμπεκ η ομάδα του Ρόι Χόντσον δημιουργούσε προβλήματα στην Ιταλία, για την οποία ο Παλέτα δεν πρόσφερε καμία ασφάλεια πίσω και ανάγκαζε τους Μπαρτσάλι και Κιελίνι να προσέχουν περισσότερο. Ο τέταρτος της άμυνας πάντως, ο Νταρμιάν, ήταν η ευχάριστη έκπληξη για τους Ατζούρι αφού έβγαζε άγνοια κινδύνου και πολλά τρεξίματα.
Φάσεις γίνονταν και από τις δύο ομάδες, με την Αγγλία να μην έχει πάντως βοήθεια από τον Τζέραρντ, όπως δεν είχε και η Ιταλία από τον Βεράτι. Το καλό για τον Τσέζαρε Πραντέλι ήταν ότι οι Μαρκίζιο και Καντρέβα ήταν καλά και βρίσκονταν με τον Μπαλοτέλι, έχοντας πίσω τους τον Πίρλο να δίνει τον ρυθμό. Στο 35′, ο Maestro είπε να δώσει και… ασίστ αφήνοντας την μπάλα να περάσει για τον Μαρκίζιο -σε μια εκτέλεση κόρνερ για σεμινάριο- και ο Principino με φανταστικό σουτ την έστειλε στη γωνία του Χαρτ (0-1).
Η λογική έλεγε ότι η Αγγλία θα έχανε την σιγουριά της και η Ιταλία δεν θα πιανόταν στον ύπνο. Εγινε το αντίθετο… Οι Αγγλοι κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και οι Ιταλοί κατάφεραν να πιαστούν εντελώς ανοργάνωτοι πίσω μόλις δύο λεπτά μετά, με τον Ρούνεϊ να βγάζει μαγική σέντρα με το αριστερό πάρε-βάλε στον Στάριτζ, που εκτέλεσε τον Σιρίγκου για το 1-1! Εκεί η ψυχολογία θα έπρεπε να πάει με τους Αγγλους αλλά ήταν η Σκουάντρα Ατζούρα αυτή που αντέδρασε, με τον Γιαγκέλκα στο 45′ να στερεί από τον Μπαλοτέλι γκολ με λόμπα, όπως το δοκάρι στέρησε -αμέσως μετά- το γκολ από τον Καντρέβα!
Αυτό που δεν έβαλαν οι Μπαλοτέλι-Καντρέβα στο φινάλε του πρώτου μέρους, το έβαλαν στο ξεκίνημα του δεύτερου με την συνεργασία τους. Ο άσος της Λάτσιο έκανε ντρίμπλα από δεξιά και σέντρα ακριβείας με το αριστερό για τον Super Mario, που νίκησε τον Χαρτ για το 1-2 και πέτυχε το γκολ Νο4 στα τελευταία 5 ματς σε μεγάλες διοργανώσεις με την εθνική! Ηταν η ώρα της αποχώρησης του Βεράτι για να μπει ο Μότα καθώς ο Πραντέλι ήθελε να κάνει πιο δυναμικό το κέντρο, με τον Χόντσον να απαντάει με τον Μπάρκλεϊ αντί του Γουέλμπεκ. Ο Ρούνεϊ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με το άστοχο κοντινό σουτ, με την Αγγλία να προσπαθεί να ανεβάσει την πίεση της.
Τα κατάφερε, εκμεταλλευόμενη και την αντικατάσταση του Μπαλοτέλι από τον Ιμόμπιλε. Ο φορ της Μίλαν κρατούσε μπάλα, κέρδιζε φάουλ και γενικά ήταν μέσα στον αγώνα, στον οποίο ουσιαστικά δεν κατάφερε να μπει ποτέ ο αντικαταστάτης του. Η Ιταλία, όπως αναμενόταν, άφησε μπάλα και γήπεδο στους Αγγλους για το τελευταίο 15λεπτο, με τον Σιρίγκου να αντιδράει σωστά όσες φορές χρειάστηκε και ειδικά σε ένα καλό φάουλ του Μπέινς.
Οσο η Αγγλία πίεζε η Ιταλία χρειαζόταν ηρεμία και αυτός που την έδωσε, όπως πάντα, ήταν ο Πίρλο. Κρατούσε την μπάλα με κάθε τρόπο, την έστελνε όπου ήθελε και στο 94′ πήγε να… τελειώσει τον Χαρτ -τον οποίο είχε εκθέσει το 2012 στη διαδικασία των πέναλτι- με απίστευτη εκτέλεση φάουλ αλλά το οριζόντιο στέρησε ένα εκπληκτικό γκολ…
MVP: Η μεγάλη αξία του Σαλβατόρε Σιρίγκου είναι γνωστή. Το γεγονός ότι στην Ιταλία αγχώθηκαν όλοι λόγω του τραυματισμού του Μπουφόν όμως, αρκεί για να καταλάβει κανείς τι βάρος ασκείται σε όποιον πορτιέρε καλείται να αντικαταστήσει τον αρχηγό κάτω από τα δοκάρια. Το έκανε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο αφού ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε, προσφέροντας ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Το πόσο το ήθελε, το παραδέχθηκε ο ίδιος στην πρώτη του δήλωση μετά το τέλος του ματς: «Οταν είδα τόσα τηλεφωνήματα και μηνύματα στο κινητό μου, κατάλαβα πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα».
POINT: Ο τρόπος που αντέδρασε η Αγγλία στο 1-0 της Ιταλίας ήταν υποδειγματικός. Υπήρχε και καλύτερος όμως. Αυτός με τον οποίο απάντησε η Σκουάντρα Ατζούρα στην άμεση ισοφάριση των Λιονταριών. Οι παίκτες του Πραντέλι έψαξαν το δεύτερο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, το άγγιξαν σε δύο περιπτώσεις, δεν πτοήθηκαν και τελικά το πέτυχαν στο ξεκίνημα της επανάληψης. Αντίδραση ομάδας που, αν μη τι άλλο, έχει αυτοπεποίθηση.
STAT ATTACK: Ο Αντρέα Πίρλο ολοκλήρωσε τον αγώνα με 108 πάσες, περισσότερες από όσες έχει κάνει οποιοσδήποτε ως τώρα στο Μουντιάλ.
ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η Ιταλία μπήκε με το δεξί και αν νικήσει την Κόστα Ρίκα στην επόμενη αγωνιστική, θα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον όμιλο. Οι Ατζούρι παίρνουν την ψυχολογία που θέλουν για την συνέχεια, περιμένουν την επιστροφή των Μπουφόν-Ντε Σίλιο για να είναι πλήρεις και είναι δεδομένο ότι για πρώτη φορά όλη η Ιταλία στέλνει τόση θετική ενέργεια στον Μπαλοτέλι. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν θα κρατήσει την υπόσχεση του ότι θα γίνει θρύλος σε αυτό το Μουντιάλ αλλά το ξεκίνημα του είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε ο Πραντέλι.
Η Αγγλία, από την άλλη, ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με το Euro 2012. Με ταχύτητα, άγνοια κινδύνου και παίκτες που μπορούν να κάνουν το απρόβλεπτο, δημιούργησε αρκετές φάσεις για να πάρει κάτι από το ματς. Το καλό για τα Λιοντάρια είναι ότι η εμφάνισή τους ήταν τέτοια ώστε να πείθει Τύπο και οπαδούς να στηρίξουν. Το κακό ότι οι βαθμοί είναι… μηδέν και ο αγώνας με την Ουρουγουάη έγινε ήδη τελικός γιατί όποια χάσει, χάνεται…
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αγγλία (Ρόι Χόντσον): Χαρτ, Τζόνσον, Μπέινς, Τζέραρντ, Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Στάριτζ (79′ Λαλάνα), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (61′ Μπάρκλεϊ), Χέντερσον (73′ Γουίλσιρ), Στέρλινγκ.
Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Σιρίγκου, Νταρμιάν, Παλέτα, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Ντε Ρόσι, Καντρέβα (79′ Παρόλο), Βεράτι (57′ Τιάγκο Μότα), Πίρλο, Μαρκίζιο, Μπαλοτέλι (73′ Ιμόμπιλε).
Ακτή Ελεφαντοστού – Ιαπωνία 2-1
Η Ιαπωνία ήταν καλύτερη για μία ώρα, όμως όταν μπήκε ο Ντρογκμπά η Ακτή Ελεφαντοστού μεταμορφώθηκε και νίκησε με 2-1 κάνοντας δύσκολο το έργο της Ελλάδας στον 3ο όμιλο.
Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε η Ακτή Ελεφαντοστού κόντρα στην Ιαπωνία στο πλαίσιο του ομίλου στον οποίο συμμετέχει η Εθνική μας, με το αποτέλεσμα του αγώνα να μην μας αρέσει, αφού θα προτιμούσαμε ισοπαλία για να διατηρηθούμε σε κοντινή απόταση από αμφότερες τις ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο οι Ιβοριανοί έπιασαν την Κολομβία στους τρεις βαθμούς μετά την πρώτη αγωνιστική του γκρουπ και η Ελλάδα είναι στο «μηδέν» μαζί με την Ιαπωνία, η οποία είναι και η προσεχής της αντίπαλος. Οι Ασιάτες ήταν καλύτεροι για 60 λεπτά, όμως η παρουσία και μόνο του Ντρογκμπά σαν αλλαγή ήταν ικανή για να τους δώσει την ανατροπή και τη νίκη.
Πως έπαιξαν
Με 4-3-3 παρατάχθηκε η Ακτή Ελεφαντοστού από τον Σαμπρί Λαμουσί. Στο τέρμα ο Μπαρί, δεξί μπακ Οριέ, αριστερό Μποκά, στόπερ Ζοκορά-Μπαμπά, τριπλέτα στο κέντρο Γιάγια Τουρέ, Ντιέ, Τιοτέ και στην επίθεση στα πλάγια Ζερβίνιο (αριστερά), Καλού (δεξιά) και στην κορυφή Μπόνι. Το 4-2-3-1 επέλεξε ο Αλμπέρτο Τζακερόνι για την Ιαπωνία. Στο Νο1 ο Καβασίμα, δεξί μπακ Ουτσίντα, αριστερό, Ναγκατόμο, στόπερ Γιοσίντα-Μορισίτζε, κεντρικά χαφ Χασέμπε-Γιαμαγκούτσι και Καγκάβα, Οκαζάκι, Χόντα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Οζάκο.
Αν και στο πρώτο δεκάλεπτο η Ακτή φάνηκε ότι παίρνει από νωρίς την πρωτοβουλία, οι Ιάπωνες σκόραραν στην πρώτη τους φάση στο ματς. Στο 16′ το εξαιρετικό σουτ του Χόντα μέσα από την περιοχή πήγε στο παραθυράκι του Μπαρί και από εκείνο το σημείο πάτησαν καλύτερα. Οι Αφρικανοί προσπάθησαν να απαντήσουν με εκτελέσεις φάουλ από Γιάγια Τουρέ και Μποκά, όμως οι Ασιάτες μπόρεσαν να ελέγξουν τον ρυθμό και παρότι δεν είχαν τις μεγάλες φάσεις δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου και κράτησαν μάλλον άνετα το προβάδισμα.
Στο 58′ ο ρέφερι δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Τουρέ μέσα στην περιοχή, όμως η Ακτή Ελεφαντοστού σκόραρε έξι λεπτά αργότερα. Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε πρώτα ο Λαμουσί να βάλει τον Ντρογκμπά, ο οποίος τάραξε τα νερά στην ιαπωνική άμυνα. Ο Οριέ βγήκε από δεξιά, έκανε εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Ιαπωνίας, όπου βρέθηκε ο Μπόνι και με κεφαλιά στη γωνία του Καβασίμα έφερε το ματς στο 1-1. Πριν προλάβουν να καταλάβουν οι Ασιάτες ότι έχασαν το προβάδισμα, βρέθηκαν να χάνουν. Ξανά ο Οριέ έκανε σέντρα και αυτή τη φορά ο Ζερβίνιο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 2-1 υπέρ των Αφρικανών.
Στο τελευταίο κομμάτι η Ακτή έχοντας αποκτήσει ψυχολογία ήταν η καλύτερη ομάδα, αφού η Ιαπωνία δεν έδειξε να μην διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα και τις δυνάνεις για να διεκδικήσει κάτι από το ματς και χωρίς βαθμό είναι μαζί με την Ελλάδα στην τελευταία θέση του ομίλου.
MVP: Ο Αρσεν Βενγκέρ είχε πει πριν το ματς ότι θα ψωνίσει δεξί μπακ από αυτόν τον αγώνα. Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά λεπτά για να δικαιωθεί, αφού ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ακτής Ελεφαντοστού, Σερζ Οριέ, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και από το δικό του δεξί πόδι έφυγαν οι δύο εξαιρετικές σέντρες από τις οποίες προήλθαν τα γκολ της νίκης.
POINT: Η στιγμή που ο Σαμπρί Λαμουσί αποφάσισε να βάλει στο ματς τον τεράστιο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο επιθετικός-θρύλος μπήκε στο 63′ και μέσα σε τρία λεπτά η ομάδα του έκανε την ανατροπή, αφού χωρίς να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο 36χρονος ήταν ο λόγος για τον οποίο οι Αφρικανοί γύρισαν το παιχνίδι. Μόνο και μόνο η παρουσία του στην περιοχή δημιούργησε πανικό στους Ιάπωνες που πριν καλά καλά προλάβουν να προσαρμοστούν στα μαρκαρίσματα βρέθηκαν πίσω με 2-1. Ο φόβος που προκάλεσε και η αυτοπεποίθηση που έδωσε στους συμπαίκτες τοθυ βοήθησαν την Ακτή να πάρει προβάδισμα και να κρατήσει τη σημαντική νίκη.
STAT ATTACK: Ο Σερζ Οριέ είναι ο δεύτερος παίκτης της Ακτής Ελεφαντοστού που δίνει δίνει δύο ασίστ σε έναν αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τον Αρτούρ Μποκά το 2010.
ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η νίκη της Ακτής, επιβεβαίωσε ότι είναι το δεύτερο φαβορί για να προκριθεί στους «16» μαζί με την Κολομβία, με την οποία παίζει την επόμενη αγωνιστική. Οι Αφρικανοί έδειξαν την ποιότητά τους κάνοντας νίκη σε έναν αγώνα στον οποίο δεν ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και έκαναν το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα για να βρεθούν στη φάση των νοκ άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ακτή Ελεφαντοστού (Σαμπρί Λαμουσί): Μπάρι, Οριέ, Μποκά (75′ Τζακπά), Μπαμπά, Ζοκορά, Τιοτέ, Γιάγια Τουρέ, Ντιέ (62′ Ντρογκμπά), Ζερβίνιο, Μπόνι (78′ Για-Κονάν), Καλού.
Ιαπωνία (Αλμπέρτο Τζακερόνι): Καβασίμα, Ουτσίντα, Νταγκατόμο, Μορισίτζε, Καγκάβα (86′ Κακιτάνι), Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε (54′ Εντό), Οζάκο (68′ Οκούμπο), Χόντα, Οκαζάκι.
Το σημερινό πρόγραμμα:
18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»
19:00 – 20:45 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»
22:00 – 23:45 ΓΑΛΛΙΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»
01:00 – 02:45 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΟΣΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)