Το τέλος του Νοέμβρη και η επικείμενη έλευση της χειμερινής περιόδου τον ερχόμενο μήνα, είναι δεδομένο ότι θα επιβαρύνουν το οδικό περιβάλλον και τις οδικές συνθήκες στην περιοχή μας, αυξάνοντας τον κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων στην Δυτ. Μακεδονία.
Οι αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν λόγω εποχής και η αποφυγή πιθανών τροχαίων ατυχημάτων που κοστίζουν ιδιαιτέρως σε ζωές, χρήμα και χρόνο, καθιστούν ακόμη πιο επιτακτική την διενέργεια των τεχνικών ελέγχων των οχημάτων και την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να επιδεικνύεται στις μετακινήσεις μας, με την πιστή εφαρμογή του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Ξεχωριστή σημασία αποκτά λοιπόν ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων που μπορεί να προγραμματιστεί με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2463055720 και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα, στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας της AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Πτολεμαϊδας –Φλώρινας.
Με στόχο να αποβεί αναίμακτος ο φετινός χειμώνας και να αποφευχθούν τα τροχαία ατυχήματα στην περιοχή, το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας θέλει να υπενθυμίσει στους οδηγούς ότι «πολλοί θάνατοι και τραυματισμοί θα μπορούσαν να αποφευχθούν, εάν οι οδηγοί φορούσαν τη ζώνη ασφαλείας, δεν είχαν καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά, απέφευγαν την χρήση κινητού τηλεφώνου, είχαν τοποθετήσει τα παιδιά τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, απέφευγαν τα αντικανονικά προσπεράσματα και γενικότερα εάν τηρούσαν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ).























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




