Αρχική > Αθλητικά > Τέλος ο Γιώργος Παπακώστας από το Μακεδονικό Φούφα

Τέλος ο Γιώργος Παπακώστας από το Μακεδονικό Φούφα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού Φούφα αποτελεί ο Γιώργος Παπακώστας ο οποίος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα παρακάτω:

 

«Με αφορμή το τέλος της συνεργασίας μου με την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα, για λόγους αλλαγής φιλοσοφίας, και έπειτα από το τέλος μιας επιτυχημένης ποδοσφαιρικής χρονιάς όπου η ομάδα κατάφερε να πετύχει τους στόχους της και να βάλει τις βάσεις για καθιέρωση στη Γ΄ Εθνική, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση της ομάδας για την άριστη συνεργασία καθώς και την στήριξη που έδειξαν όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλη τιμή να υπηρετήσω αυτή την ομάδα στην παρθενική της χρονιά στην Γ΄ Εθνική από το πόστο του προπονητή.

Βέβαια στην επιτυχημένη αυτή χρονιά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, καθώς και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό και το ακέραιο του χαρακτήρα τους, συνέβαλαν τα μέγιστα στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Στο Μακεδονικό Φούφα νιώθω ότι εκτός από καλή συνεργασία έκανα πολλούς και καλούς φίλους».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.