Αρχική > Παραπολιτικά > Υλοποίηση μιας ιδέας – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 15/03/2017

Υλοποίηση μιας ιδέας – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 15/03/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης, εξέφραζε την άποψη της ανάδειξης παλαιών και νεωτέρων μνημείων της περιοχής μας.

Άλλωστε είναι γνωστό το ενδιαφέρον που στο παρελθόν, όταν ως Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ανέδειξε κατά τον καλύτερο τρόπο τον Μακεδονικό τάφο της Σπηλιάς.

Ακολούθησαν οι προσπάθειες για ανάδειξη του γνωστού χώρου του ελέφαντα στον Περδίκκα, του Υδραγωγείου της ΔΕΥΑΕ, και φυσικά των κτιρίων της ΔΕΗ, για τα οποία δίνει μεγάλο αγώνα.

Εδώ και καιρό μας είχε πει σε συνάντηση μας για το παλαιό υφαντουργείο της Βλάστης το οποίο είχε δημιουργηθεί από τους  Σουηδούς και το είχε επισκεφθεί κατ’ επανάληψη.

Είχε μείνει έκπληκτος ο Δήμαρχος, από την εικόνα που αντίκριζε, τα μηχανήματα και προπάντων από τα αρχεία, που υπήρχαν . Πιστεύοντας ότι είναι σημαντική για την περιοχή η ανάδειξή του, ξεκίνησε τις διαδικασίες με τους αρμόδιους φορείς για την αξιολόγησή του. Ήδη, χθες, επισκέφθηκε τον χώρο με αρμόδιους της υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων καθώς και με μηχανικούς του Δήμου, και κάτι ωραίο μπορούμε να περιμένουμε.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team