Το καθιερωμένο ευχέλαιο τέλεσε για τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Νικηφόρος Μανάδης, εν όψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, «Για την αγαλλίαση των ψυχών μας και την προετοιμασία μας για το χαρμόσυνο γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου Χριστού μας τελούμε κάθε χρόνο αυτό το ευχέλαιο» τονίζουν τα μέλη του ΚΑΠΗ.
Επιτελώντας το Θεάρεστο έργο του, προς όλες τις κοινωνικές ομάδες της Εορδαίας, ο αξιαγάπητος και προσφιλέστατος Πάτερ Νικηφόρος, δεν σταματά να δείχνει το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας .
Από την πλευρά τους τα μέλη των ΚΑΠΗ ευχαρίστησαν τον Αρχιερατικό Επίτροπο Εορδαίας καθώς εκτός από το ευχέλαιο, τέλεσε και το εξομολόγησης.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ






























