Ολοφάνερη είναι η διαφορά του φωτισμού στο δρόμο προς Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου κατέβηκαν όλα τα φωτιστικά σώματα συντηρήθηκαν, αλλάχτηκαν λάμπες και τοποθετήθηκαν νέες.
Την παραπάνω επισήμανε έκανε το γραφείο του αντιδημάρχου συνεργείων και πρασίνου Εορδαίας Απόστολου Χατζόπουλου, ο οποίος δηλώνει πως «στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολιτών και προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στην καθημερινότητα όσο καλύτερα γίνεται, δουλεύοντας συστηματικά, καταφέραμε να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα».
Ο αντιδήμαρχος διαβεβαιώνει πως το ίδιο συμβαίνει και με την νότια είσοδο της πόλης μέχρι και την Αγία Σκέπη όπου μετά από πολύ καιρό άναψαν τα φώτα, ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει ότι «όλα αυτά βέβαια οφείλονται στις γνώσεις, την εμπειρία και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι του τμήματος ηλεκτρολόγων τους οποίους και συγχαίρω ιδιαιτέρως. Έπεται συνέχεια και σε άλλα τμήματα δρόμων».
































