«Οι σχέσεις των εφήβων με τους γονείς και το σχολείο» ήταν το θέμα της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προχτές το απόγευμα στο Κοβεντάρειο.
Διοργανωτές της εκδήλωσης που παρακολούθησαν αρκετοί μαθητές σχολείων, εκπαιδευτικοί και γονείς, ήταν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.
Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών, που ήταν η υπαστυνόμος Αθηνά Καραμίντζιου, ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κοινωνικός λειτουργός – επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης από εξαρτησιογόνες ουσίες Νίκος Τσακμάκης και η Φωτεινή Χατζάρα, πρώην υπεύθυνη Αγωγής υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Βάιος Χονδρός και ο αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης Γιώργος Καρανταϊτσης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.
Χ.Β.



































