Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ζητείται επειγόντως στέγη για τον Δημοτικό Βρεφικό Σταθμό Πτολεμαΐδας  

Ζητείται επειγόντως στέγη για τον Δημοτικό Βρεφικό Σταθμό Πτολεμαΐδας  

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Χώρο για να στεγάσει τον Δημοτικό Βρεφικό Σταθμό ψάχνει ο Δήμος Εορδαίας, ο οποίος κινδυνεύει να μη λειτουργήσει -εάν δεν βρεθεί έγκαιρα κατάλληλη στέγη, αφού η προηγούμενη, το ενοικιαζόμενο κτήριο στο οποίο στεγαζόταν, δεν πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θέτει το Προεδρικό Διάταγμα 99/2017.

Υπενθυμίζεται ότι φόβοι για το ενδεχόμενο να μη λειτουργήσει από το Σεπτέμβρη τόσο ο Βρεφικός Σταθμός όσο και ο 1ος Παιδικός Σταθμός Πτολεμαΐδας εκφράστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, ιδιαίτερα που απαντώντας σε σχετική ερώτηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος Γιάννης  Αριστερίδης είπε πως ο βρεφονηπιακός σταθμός και ο 1ος παιδικός σταθμός  «δεν μπορούν να λειτουργήσουν εάν δεν δοθεί παράταση, διότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια».
Τελικά, το νομικό πρόσωπο «ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π» του Δήμου Εορδαίας έδωσε στη δημοσιότητα στις 20 Αυγούστου 2019 τη διακήρυξη δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση Βρεφικού Σταθμού Πτολεμαΐδας για 6 έτη, με δυνατότητα μονομερούς παράτασης τριών (3) ετών, σύμφωνα με την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους εντός 20 ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης στην αρμόδια διοικητική υπηρεσία του Δήμου Εορδαίας.

Σημειωτέον ότι αρμόδια επιτροπή θα κρίνει -με επιτόπια έρευνα, την καταλληλότητα των προσφερομένων ακινήτων και αν αυτά πληρούν τους όρους της διακήρυξης και θα συντάξει σχετική έκθεση εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη των προσφορών.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ευχετήριος επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτο επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σεβασμιώτατε Μητροπολίτα, Η εορτή των ονομαστηρίων σας, μου δίνει τη χαρά της επικοινωνίας μαζί σας, για να σας ...