Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ζευγάρι με συμπτώματα γρίπης από Δαμασκηνιά μεταφέρεται στο Μποδοσάκειο

Ζευγάρι με συμπτώματα γρίπης από Δαμασκηνιά μεταφέρεται στο Μποδοσάκειο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του siera fm, αυτή την ώρα (20: 10) ζευγάρι από τη Δαμασκηνιά με ύποπτα συμπτώματα μεταφέρεται στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από πολλές προσπάθειες επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ, δόθηκε εντολή να μεταφερθούν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Μετά από συνομιλίες του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή και του διοικητή του Μαμάτσειου Στέργιου Γκανάτσιου το περιστατικό οδηγείται στο Μποδοσάκειο.

Το ζευγάρι ηλικιωμένων πηγαίνει με αυτοκίνητο που οδηγεί ο γιος τους

Τα πολλά περιστατικά έχουν οδηγήσει σε σκέψεις για απόλυτη καραντίνα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά, αποφάσεις όμως που θα ληφθούν μετά από συσκέψεις Δήμου Περιφέρειας και των αρμόδιων υπηρεσιών.

Πηγή: sierafm.gr

Σημείωση:Στο Μποδοσάκειο θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το ζευγάρι να εξεταστεί αν έχει κάποια σχέση με τον ιό. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μετά το πέρας των απαραίτητων εξετάσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia o ΕΟΔΥ έδωσε εντολή στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να μη φτάσει κανείς στα εν λόγω χωριά για απολύμανση του καφενείου της Δαμασκηνιάς και όχι μόνο, όπως ήταν η αρχική πρόθεση της περιφερειακής αρχής!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με πληροφορίες τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία κατανέμονται ως εξής: 2 στο δήμο Κοζάνης, 2 ...