Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χ. Ζευκλής στο Top Channel για λήξη καραντίνας σε Δαμασκηνιά – Δραγασιά: «Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει – Είδαμε τι σημαίνει να μείνουμε σπίτι» (VIDEO)

Χ. Ζευκλής στο Top Channel για λήξη καραντίνας σε Δαμασκηνιά – Δραγασιά: «Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει – Είδαμε τι σημαίνει να μείνουμε σπίτι» (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για τη λήξη της καραντίνας σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά Βοΐου, από σήμερα στις 6 το πρωί, μίλησε στο Top Channel και τη Ρίτα Τσιούρα ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής. Ο δήμαρχος τόνισε πως «το εν λόγω αποτέλεσμα μας δικαιώνει», προσθέτοντας πως «είδαμε τι σημαίνει να μείνεις σπίτι».

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ελπίδα να βγουμε από την κρίση σύντομα, ενώ έδωσε βαρύτητα στο ψυχολογικό κομμάτι της απόφασης για τη λήξη της καραντίνας σε ό,τι αφορά τους κατοίκους.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ύπαρξης νέων κρουσμάτων, απάντησε πως δεν έχει εμφανιστεί κανένα νέο σε όλο το δήμο, παρά μόνο ένα ή δύο ύποπτα.

Τέλος, ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή και κουράγιο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Παράταση για τις εγγραφές για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2020Β στο ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε παράταση λόγω έκτακτων συνθηκών (καιρικά φαινόμενα, καταλήψεις σχολικών μονάδων) για τις εγγραφές για ...