Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Υπερσύγχρονη κλινική αποκατάστασης 140 κλινών στο ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας- 180 θέσεις εργασίας με δέσμευση για προσλήψεις από την τοπική κοινωνία- Τι είπε ο εκπρόσωπος της AVI GIANT HELLAS

Υπερσύγχρονη κλινική αποκατάστασης 140 κλινών στο ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας- 180 θέσεις εργασίας με δέσμευση για προσλήψεις από την τοπική κοινωνία- Τι είπε ο εκπρόσωπος της AVI GIANT HELLAS

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για επένδυση εκατομμυρίων ευρώ η οποία σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία θα προσφέρει 180 θέσεις εργασίας, έκανε λόγο ο σύμβουλος ανάπτυξης της AVI GIANT HELLAS, Δημήτρης Στεφανίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό siera fm και στο Βασίλη Σαμαρά.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, η οποία ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση του κτιρίου του ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας, ξεκαθάρισε πως η επένδυση έχει να κάνει με τον κλάδο της παροχής υπηρεσιών στο τομέα της υγείας, με τη λειτουργία μιας υπερσύγχρονης κλινικής αποκατάστασης δυναμικότητας 140 κλινών.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ολοκληρώνει αυτή την περίοδο ένα ιδιωτικό νοσηλευτήριο στην Κύπρο, δυναμικότητας 300 κλινών και σκοπεύει το επόμενο διάστημα να αναπτύξει δραστηριότητες σε Ελλάδα αλλά και χώρες των Βαλκανίων.

Αναλύοντας το σκεπτικό της εταιρείας, ο κ. Στεφανίδης εξήγησε πως η επένδυση σκοπεύει να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή, με τόνωση της τοπικής αγοράς και συνεργασία με τοπικούς προμηθευτές – επαγγελματίες.

Παράλληλα δεσμεύτηκε πως οι θέσεις εργασίας θα καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό από την τοπική κοινωνία, ενώ σημείωσε πως το κέντρο θα συμβάλει και στην πρακτική άσκηση επαγγελματικών υγείας και παραϊατρικών επαγγελμάτων, στοχεύοντας σε συνεργασία και με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Σε ότι έχει να κάνει με την επένδυση, ξεκαθάρισε πως θα γίνει αποκατάσταση του κτιρίου, μετασκευή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμό, ενώ θα υπάρξει εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων που θα προσληφθούν.

Ο κ. Στεφανίδης στάθηκε στην καλή εντύπωση των εκπροσώπων της εταιρείας στις πρώτες επαφές με τη δημοτική αρχή, ενώ το συνολικό πλάνο αναμένεται να παρουσιαστεί την Παρασκευή το απόγευμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου.

Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση θα συζητηθεί το αίτημα για αλλαγή χρήσης του ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας, αλλά και η λήψη απόφασης για εκμίσθωση του κτιρίου από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

10 ιδιώτες γιατροί στη μάχη για την ενεργοποίηση του σχεδίου «EUROMEDICA»- Ξεκινάει η διακομιδή από το Μαμάτσειο- Συμφωνία και για τους ασθενείς της ψυχιατρικής

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Θετική ανταπόκριση για τη συμβολή ιδιωτών γιατρών στην καταπολέμηση της πανδημίας στην Π.Ε. Κοζάνης, σημειώθηκε τα τελευταία 24ωρα, ...