Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Υγειονομικό «ΟΧΙ» εφέτος στην Πτολεμαΐδα, ένεκα Κορωνοϊού!

Υγειονομικό «ΟΧΙ» εφέτος στην Πτολεμαΐδα, ένεκα Κορωνοϊού!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Παρά το διαφορετικό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 , λόγω των λαμβανομένων υγειονομικών μέτρων , το διαχρονικό μήνυμα του » ΟΧΙ» και των αγώνων των ηρώων μας για το πολυτιμότερο αγαθό την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , κυριάρχησαν στις λιτές εκδηλώσεις , που πραγματοποιήθηκαν στον περικαλλή και εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας .

Σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου το πρωί τελέστηκε επίσημη Αρχιερατική Δοξολογία παρουσία του Ιερού Κλήρου και εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών, Φορέων και ελαχίστων πολιτών . Ακολούθησε ο ολιγόλεπτος πανηγυρικός της ημέρας, στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση ενός μόνο Στεφάνου, συμβολικά , από τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Εορδαίας, Αντιδήμαρχο Νικόλαο Φουρκιώτη στο Μνημείο των Ηρώων , που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος στο αλβανικό μέτωπο.

Παρούσα στη διάρκεια των εκδηλώσεων ήταν και η Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κασαπίδης για Πάτση: “Να διορθωθεί η δυσφήμηση της περιφερειακής αρχής περί κινήτρων επενδύσεων στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας”

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η υπόθεση της ενιαίας αντιμετώπισης της Δυτικής Μακεδονίας, από το σχέδιο για τη δίκαιη ...