Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Υφ. Υγείας, Β. Κοντοζαμάνης: Δόθηκαν εγκρίσεις για προσλήψεις στο νοσοκομείο Καστοριάς, αλλά εμφανίστηκε μόνο ένας γιατρός

Υφ. Υγείας, Β. Κοντοζαμάνης: Δόθηκαν εγκρίσεις για προσλήψεις στο νοσοκομείο Καστοριάς, αλλά εμφανίστηκε μόνο ένας γιατρός

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Καστοριάς λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό του αναφέρθηκε ο  υφυπουργός υγείας Βασιλης  Κοντοζαμάνης.

«Στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς τέθηκε εκτός υπηρεσίας σημαντικό κομμάτι του προσωπικού το οποίο μολύνθηκε από τον ιό. Δώδεκα εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια λόγω της ασθένειας, αυτοί οι 12 άνθρωποι φυσικά και αποτελούν σημαντική απώλεια για το νοσοκομείο. Όμως οι δομές στην Καστοριά και στους όμορους νομούς λειτούργησαν επαρκώς και εξυπηρέτησαν τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Κοντοζαμάνης: Αν χρειαστεί θα επιτάξουμε από τον ιδιωτικό τομέα
Μάλιστα ο υφυπουργός αποκάλυψε ότι αν και δόθηκαν εγκρίσεις προσλήψεων  μόνο ένας γιατρός εμφανίστηκε. «Δώσαμε εγκρίσεις για προσλήψεις αλλά δυστυχώς μόνο ένας γιατρός εμφανίστηκε και μπορέσαμε και καλύψαμε τις ανάγκες από τις γύρω περιοχές.  Αν χρειαστεί θα αξιοποιήσουμε και τις δυνάμεις του ιδιωτικού τομέα γιατί σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Ιδιώτες γιατροί για τις ειδικότητες που χρειαζόμαστε θα επιστρατευτούν, θα επιταχθούν και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του συστήματος. Και ιδιωτικές κλινικές εάν χρειαστεί θα επιταχθούν και ήδη έχουμε ενημερωθεί ότι είναι στη διάθεση του εθνικού συστήματος υγείας όλες οι ιδιωτικές κλινικές», κατέληξε ο κ. Κοντοζαμάνης.
Πηγή: iefimerida.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team