Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ξεκινούν στις 13 Ιουλίου 2020 οι θερινές εκπτώσεις της…πανδημίας !

Ξεκινούν στις 13 Ιουλίου 2020 οι θερινές εκπτώσεις της…πανδημίας !

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Τη στιγμή που η αγορά πλήττεται από το χτύπημα της ύφεσης λόγω της πανδημίας, οι καταστηματάρχες εναποθέτουν τις τελευταίες ελπίδες τους στις θερινές εκπτώσεις προκειμένου να τζιράρουν ένα μέρος των απωλειών , που έχουν υποστεί.

Η οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοικοκυριά εξαιτίας των μέτρων , του ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ και της επικείμενης πληρωμής των φόρων, δεν αφήνουν και πολλά ενθαρρυντικά περιθώρια για ανάκαμψη της αγοράς , με τις θερινές εκπτώσεις που αρχίζουν στις 13 Ιουλίου ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου , σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας -Εορδαίας Σταύρο Καδόγλου .

Σε ερώτηση του e-ptolemeos σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές, κατά την περίοδο των εκπτώσεων ώστε να δοθεί περισσότερος ωφέλιμος χρόνος στις επιχειρήσεις για να διαθέσουν τα εμπορεύματά τους, κ. Καδόγλου διευκρίνισε ότι με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου, την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων την 19η Ιουλίου , θα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά όσοι επιθυμούν τα καταστήματά τους.

Επί πλέον ο κ. Καδόγλου υπενθύμισε στους συναδέλφους του την υποχρέωση της αναγραφής της αρχικής τιμής στα εμπορεύματα, ελαφρώς διεγραμμένης και από κάτω της τιμής της έκπτωσης . Τέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμπεριφορά των εμπόρων κατά την περίοδο της πανδημίας , με την πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας , ενώ κάλεσε τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου