Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ξεκίνησε η δημιουργία των φετινών Χριστουγεννιάτικων δώρων από τον Σύλλογο Παιδιών ΑμεΑ Εορδαίας!

Ξεκίνησε η δημιουργία των φετινών Χριστουγεννιάτικων δώρων από τον Σύλλογο Παιδιών ΑμεΑ Εορδαίας!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με ανάρτησή του στο facebook ο Σύλλογος Παιδιών ΑμεΑ Εορδαίας ενημερώνει το κοινό ότι ξεκίνησε και για φέτος η κατασκευή των χριστουγεννιάτικων δώρων για το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, με τα έσοδα από το οποίο θα συνεχιστεί η λειτουργία του κέντρου φροντίδας παιδιών με αναπηρία.

Η ανάρτηση στο fb:

«Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου παρ΄ όλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας και έχοντας στο πλευρό μας τους εθελοντές μας , ξεκινήσαμε και φέτος να δημιουργούμε χριστουγεννιάτικα δώρα , που τα έσοδα αυτών θα πάνε για την συνέχιση λειτουργίας του κέντρου φροντίδας παιδιών με αναπηρία , έτσι ώστε να συνεχίσουν τα παιδιά να κάνουν δραστηριότητες και να περνούν ευχάριστα τα απογεύματά τους .
Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να αγοράσετε και να στηρίξετε , για ακόμη μία φορά , με αυτήν σας την πράξη τον σύλλογό μας. Τα εκθέματα μας θα τα βρείτε στο γραφείο του συλλόγου Νοσοκομείου 7 3ος όροφος 2463022611 .
Σας περιμένουμε !!!!»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΙΧ χτύπησε παιδάκι με ποδήλατο στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής και ο οδηγός το εγκατέλειψε-Συνελήφθη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής, όταν ΙΧ χτύπησε παιδάκι που οδηγούσε ...