Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ξεκινάει η διανομή ξύλων στους κατοίκους του Εμπορίου – Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα

Ξεκινάει η διανομή ξύλων στους κατοίκους του Εμπορίου – Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Βρέθηκε λύση στο μεγάλο πρόβλημα με τα ξύλα που δεν είχαν πάρει ακόμη μέχρι και σήμερα Παρασκευή οι κάτοικοι στο Εμπόριο Εορδαίας και φαίνεται ήδη θα ξεκινήσει άμεσα η διάθεσή τους, στις τιμές που προβλέπει ο νόμος.

Αναλυτικότερα, όπως τόνισε μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος της Κοινότητας του Εμπορίου Αθανάσιος Μπόζιας, μετά από σχετική σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη στην Κοζάνη, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, του αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Τσιούμαρη, σύσσωμου του κοινοτικού συμβουλίου, του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη, του Διευθυντή Δασών και του Δασάρχη Κοζάνης,  αποφασίστηκε να έρθουν σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) στο Εμπόριο. Εκεί βρίσκεται ήδη ο δασάρχης και οι κάτοικοι ξεκινούν και πληρώνουν τα ξύλα.

Επίσης, αποφασίστηκε να μην πάρουν ξύλα όσοι πήραν μέλη του αναγκαστικού δασικού συνεταιρισμού και έχουν πάρει ήδη ξύλα. Οι διαδικασία θα γίνει χωρίς να χρειαστεί να υπογράψουν οι κάτοικοι υπεύθυνες δηλώσεις, με τη χαμηλή τιμή, του δημοσίου, που προβλέπεται, για τις ειδικές κατηγορίες με 9 ευρώ το χωρικό και για τις κανονικές κατηγορίες με 11 ευρώ το χωρικό.

Για το θέμα μίλησε στον «Π» και ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, επισημαίνονταις πως μετά την προηγούμενη συνάντηση που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα στο χωριό είχε καθοριστεί σύσκεψη με την Αποκεντρωμένη, προκειμένου να βρεθεί λύση, όπως και έγινε.

Να σημειωθεί πως ο κ. Μπόζιας δεν παρέλειψε, τέλος, να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Εορδαίας κ. Πλακεντά για τη συνδρομή του, τονίζοντας πως ήταν κοντά στους κατοίκους από την πρώτη στιγμή, με δική του πρωτοβουλία.

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη