Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Βραβεία True Leaders Πραγματικός Ηγέτης για μια ακόμη φορά η alfa

Βραβεία True Leaders Πραγματικός Ηγέτης για μια ακόμη φορά η alfa

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με την ανάδειξή της σε Πραγματικό Ηγέτη, στην τελική κατάταξη του έγκριτου θεσμού True Leaders της ICAP, που επιβραβεύει τις πλέον αξιόλογες και δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, η alfa επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την κορυφαία θέση της καθώς και τις προοπτικές της στην αγορά, στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης.

Τα ετήσια βραβεία True Leaders αποτελούν, εδώ και 9 χρόνια, έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής επιχειρηματικότητας, δεδομένου ότι θέτουν μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, σύμφωνα με δημοσιευμένα αποτελέσματα, μιας τεράστιας γκάμας εταιρειών, οι οποίες φέτος ξεπέρασαν τις 30.000! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η τελετή απονομής των βραβείων στους ‘Ηγέτες των Ηγετών’ του 2018, πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και πλήθους ανωτάτων στελεχών της αγοράς.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Παναγιώτης Αδαμαντιάδης, Retail Commercial Director, «Η βράβευση της alfa στη διοργάνωση True Leaders Awards έχει μια ιδιαίτερη γεύση χαράς και υπερηφάνειας για όλους εμάς στην εταιρεία. Ο λόγος είναι ότι, για μια ακόμη φορά, μέσα από αυτήν, επαληθεύεται το όραμα του ιδρυτή της, κυρίου Αθανασίου Κουκουτάρη, ο οποίος δημιούργησε την alfa ως μια μικρή, ελληνική, παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση και την μετέτρεψε σε πραγματικό και σταθερό Ηγέτη του κλάδου, εμπνέοντας τουλάχιστον δυο γενιές με το παράδειγμά του. Το βραβείο αυτό αποτελεί μια υπενθύμιση ότι οφείλουμε κάθε μέρα, με κάθε τρόπο, να υπερβαίνουμε τον εαυτό μας για να δημιουργούμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την εταιρεία και, κυρίως, να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στο καταναλωτικό κοινό που μας τιμά με την υποστήριξή του».

 

Φιλικά

Καλλιόπη Βασιλείου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team