Αρχική > Slider > Βολές Δακή κατά Καρυπίδη για το Επιχειρησιακό Σχέδιο : «Κορυφαία πολιτική κοροϊδία»

Βολές Δακή κατά Καρυπίδη για το Επιχειρησιακό Σχέδιο : «Κορυφαία πολιτική κοροϊδία»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ: «ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ…»

Για «φαρσοκωμωδία» και «κορυφαία πολιτική κοροϊδία» από πλευράς της περιφερειακής αρχής έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Δακής, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, αναφερόμενος στην επιλογή της περιφερειακής αρχής να παρουσιάσει προς έγκριση το επιχειρησιακό σχέδιο της περιόδου 2014-2019, ενώ διανύουμε τον Σεπτέμβριο του 2018. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αντιδράσεις των επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.κ. Ζεμπιλιάδου και Βήττα, καταψηφίζοντας το επιχειρησιακό σχέδιο.

«Η εισήγηση του να έρθει προς συζήτηση λίγες ημέρες πριν τις εκλογές το επιχειρησιακό σχέδιο 2014 – 2019, είναι φαρσοκωμωδία. Μας εμπαίζει ως θεσμικό όργανο. Σεβόμενοι το θεσμικό μας ρόλο, δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε. Καταψηφίζουμε απόλυτα κάθε εισήγηση. Πρόκειται για μια κορυφαία πολιτική κοροϊδία και δείχνει την αδυναμία να δράσετε με όραμα και να κάνετε θετικά πράγματα για τον τόπο», τόνισε ο κ. Δακής.

«Μας εμπαίζει ως θεσμικό όργανο. Μας παρουσιάζει το πρόγραμμα 2015-2019 και είμαστε στον Σεπτέμβρη του 2018 και μας λέει τα έργα του 2019 που θα κάνει μια άλλη περιφερειακή αρχή. Δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε εδώ, είμαστε η πρώτη περιφέρεια στην ανεργία. Είναι μια Προσχηματική διαδικασία  και όχι διαδικασία ουσίας. Την διαδικασία ουσίας θα την κάνει η επόμενη περιφερειακή αρχή που δεν θα είναι αυτή», είπε με αιχμές και η κ. Ζεμπιλιάδου. Τις διαφωνίες του εξέφρασε και Γιάννης Βήττας, επισημαίνοντας την απουσία τριών θεματικών αντιπεριφερειαρχών από τη συζήτηση.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team