Αρχική > Slider > Βόλεϊ Αρίωνα Πτολεμαΐδας: Πολύ καλή δουλειά στις υποδομές

Βόλεϊ Αρίωνα Πτολεμαΐδας: Πολύ καλή δουλειά στις υποδομές

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο τμήμα βόλεϊ του Αρίωνα τα τελευταία χρόνια δίνεται πολύ μεγάλο βάρος στις υποδομές και χρόνο με το χρόνο τα αποτελέσματα φαίνονται.

Πάνω από 150 κορίτσια βρίσκονται σε αυτές και η δουλειά που κάνει ο Γιάννης Κούρτης αλλά και η Ευαγγελία Μπιλιώνη που ήρθε φέτος αρχίζει και φαίνεται.

Στο πρωτάθλημα παγκορασίδων η ομάδα του Αρίωνα είχε μια πολύ καλή παρουσία ενώ του χρόνου όλοι μιλάνε για μια ομάδα που θα χτυπήσει ακόμα και το τίτλο.

Τη περασμένη Κυριακή η ομάδα Παγκορασίδων του Αρίωνα αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Αίαντα Εύοσμου στη Πτολεμαΐδα σε ένα φιλικό δοκιμών αλλά και ευκαιρίας να παίξουν όλες οι αθλήτριες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αρίων  Μυλωνά, Ίτσκου, Συμεωνίδου, Παλικαρίδου, Νικολαΐδου, Αράπη, Βερίκοκου, Παντελείου, Κάβουρα, Κούρτη, Κουτσουπιά, Σαχπατζίδου, Καραίσκου, Κουτρούδη, Λιούεη, Βοϊτσίδου.

Αίας: Καριπίδου, Γεωργιάδου Δ., Γεωργιάδου Α., Κλειδωνιάρη, Μουρατίδου, Σούρβα, Θεοδοσίου, Καραγκουνίδου, Σταυροπούλου, Παρούση, Γαρουφαλλίδου, Φωτιάδου.

Τα καλύτερα λοιπόν έρχονται για τον Αρίωνα στο τμήμα βόλεϊ.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.