Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Βιάζονται… Ο Επίκαιρος καταγράφει

Βιάζονται… Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Βιάζονται

Χωρίς σχέδιο για τη συνέχεια ακούμε πως μπαίνει λουκέτο στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις από την νέα κυβέρνηση. Η Βίκυ Ευταξά δήλωσε στο WEST πως δεν είναι γνωστό το τι θα τις αντικαταστήσει. Ελπίζω πως όλες αυτές οι υποθέσεις που είναι μέχρι σήμερα στις αρμοδιότητές τους, δε θα χρειαστεί να πηγαίνουν μέχρι την Αθήνα για να διεκπεραιωθούν.

 

Βγαίνουν τα μαχαίρια

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να γίνει επίσημη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Οι προεκλογικές πληγές θα ξανανοίξουν, και το κακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το θέμα ηγεσίας που πολλοί θέτουν, αλλά και τους χειρισμούς της ηγετικής ομάδας της ΝΔ κατά την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, δεν εγγυώνται μια αναίμακτη συνεδρίαση.

 

Κι άλλο ατύχημα

Δεν σταματάνε τα εργατικά ατυχήματα στο ενεργειακό λεκανοπέδιο. Ένας ακόμα συμπολίτης μας, πλήρωσε χθες την υποστελέχωση της ΔΕΗ. Άπαντες περιμένουμε τις προσλήψεις από τη νέα κυβέρνηση. Η μπάλα πλέον στους τοπικούς κυβερνητικούς Βουλευτές.

 

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Από το Ποντίκι

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team