Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Βελβεντό: Σύσκεψη για τα κατεπείγοντα προβλήματα του αγροτικού χώρου μετά τη χαλαζόπτωση

Βελβεντό: Σύσκεψη για τα κατεπείγοντα προβλήματα του αγροτικού χώρου μετά τη χαλαζόπτωση

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού σύσκεψη για τα κατεπείγοντα προβλήματα του αγροτικού χώρου της περιοχής εξαιτίας της χαλαζόπτωσης και των θεομηνιών.

Διοργανωτές της σύσκεψης ήταν ο Δήμος και οι αγροτικοί φορείς του Βελβεντού.

Συμμετείχαν:  Οι Βουλευτές Νομού Κοζάνης:  κ.κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, Παρασκευή Βρυζίδου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Αμανατίδης & Καλλιόπη Βέττα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης ‘Αμπας, ο Πρόεδρος του Αγρ. Συλλόγου Βελβεντού κ. Βασίλης Τζιουράς, ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ κ. Νίκος Κουτλιάμπας, ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Δημήτρης Κοσμάς, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Βελβεντού κ. Γιώργηος Φραγκουλάκης, μέλη των Δ.Σ. των φορέων και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βελβεντού.

Στη σύσκεψη έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο του γενικού πλαισίου των ζημιών από τις θεομηνίες και την χαλαζόπτωση του καλοκαιριού και ακολούθως ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Τζιουράς ανέφερε αναλυτικά τις ζημιές αλλά τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι όλων των αγροτικών φορέων για να εκθέσουν τις απόψεις τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άμπας, που εκπροσωπούσε τον Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη (ο ποίος έλειπε στην Αθήνα) ανέφερε το γενικό πλάνο στήριξης από την πλευρά της Περιφέρειας.

Οι βουλευτές αφού άκουσαν τις προτάσεις εξέθεσαν τις απόψεις τους και δεσμεύτηκαν για την έμπρακτη βοήθειά τους προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής με σκοπό να βρεθούν λύσεις σε κάθε επίπεδο. 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...