Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Βάρος στο ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνογνωσία του από τον Υφυπουργό Ενέργειας- Το ενδιαφέρον του για τον τρόπο εργασίας των συγκολλητών της «Πτολεμαΐδα 5»

Βάρος στο ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνογνωσία του από τον Υφυπουργό Ενέργειας- Το ενδιαφέρον του για τον τρόπο εργασίας των συγκολλητών της «Πτολεμαΐδα 5»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Περισσότεροι από 1800 εργαζόμενοι σε 100 περίπου εργολαβίες, εργάζονται αυτή τη στιγμή στα εργοτάξια της υπό κατασκευή μονάδας «Πτολεμαΐδα 5», σύμφωνα με την ενημέρωση που έκαναν σήμερα οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ, στον Υφυπουργό Ενέργειας Γεράσιμο Θωμά, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στην περιοχή.

Ο Υφυπουργός έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την πορεία των εργασιών, οι οποίες έχουν φτάσει στο 75% με τη ΔΕΗ να έχει πληρώσει το 1,1 δις από τα σχεδόν 1,5 του συνολικού προϋπολογισμού του έργου.

Οι υπεύθυνοι του έργου ενημέρωσαν τον Υφυπουργό πως οι εργασίες εξελίσσονται ομαλά σε όλα τα επίπεδα, με τις κτιριακές εγκαταστάσεις μάλιστα να έχουν ολοκληρωθεί στο 85% και πλέον έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση του βασικού εξοπλισμού της μονάδας.

Στη συνέχεια ο Γεράσιμος Θωμάς ζήτησε να δει χώρους του εργοταξίου και ιδιαίτερα τους συγκολλητές, καταδεικνύοντας για πολλοστή φορά στην περιοδεία του το ενδιαφέρον για την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής.

Σε στιχομυθία που είχε λίγο αργότερα με στελέχη της ΔΕΗ, ρώτησε πόσα άτομα θα εργάζονται κατά τη διάρκεια λειτουργίας της μονάδας, με τους υπευθύνους να κάνουν λόγο για λιγότερους από 200.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας