Η Α΄ Εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουλίου, με τον Δήμο Βοΐου να οργανώνει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τη διοργάνωση.
Τα δρομολόγια θα εκτελεστούν το Σάββατο 18 Ιουλίου, με πρώτη αναχώρηση στις 08:15 από τη Σιάτιστα. Το λεωφορείο θα εξυπηρετήσει την Πλατεία Γεράνειας και τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου».
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν στάσεις στις 08:25 στην κεντρική πλατεία Γαλατινής, στις 08:45 στην κεντρική πλατεία Εράτυρας και στις 08:50 στον Άγιο Γεώργιο Νεάπολης.
Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 16:00, με αναχώρηση από την Αγία Μαρίνα στο Τσοτύλι.
Η δωρεάν μεταφορά εντάσσεται στην προσπάθεια διευκόλυνσης της πρόσβασης των κατοίκων στις εκδηλώσεις της Α΄ Εμποροπανήγυρης Τσοτυλίου.
































