Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τσιόρδας- Χαρδαλιάς θα δώσουν όλα τα στοιχεία της πανδημίας σε Περιφερειάρχη- Βουλευτές- Στον Πρωθυπουργό το αίτημα στήριξης του λιανεμπορίου στην Π.Ε. Κοζάνης- Όσα συζητήθηκαν στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη

Τσιόρδας- Χαρδαλιάς θα δώσουν όλα τα στοιχεία της πανδημίας σε Περιφερειάρχη- Βουλευτές- Στον Πρωθυπουργό το αίτημα στήριξης του λιανεμπορίου στην Π.Ε. Κοζάνης- Όσα συζητήθηκαν στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την απόφαση για κοινή σύσκεψη παρουσία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόρδα και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, προκειμένου να αναλυθούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στην Π.Ε. Κοζάνης σχετικά με την έξαρση της πανδημίας, έλαβαν μετά από 2 ώρες συζήτησης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και οι 4 Βουλευτές της Ν.Δ.

Η έκτακτη τηλεδιάσκεψη που αποφασίστηκε μετά την νέα απόφαση για παράταση αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου, κράτησε περίπου 2 ώρες με όλους τους παρευρισκόμενους να μεταφέρουν το κλίμα αγανάκτησης που λαμβάνουν από τον εμπορικό κόσμο.

Τα μεγάλα ερωτήματα για στοιχεία τα οποία δεν διαθέτει κανείς, θα κληθεί να απαντήσει ο Σωρήρης Τσιόρδας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» είχε πολύωρη συνομιλία με τον Γιώργο Κασαπίδη παρουσιάζοντας ειδικούς δείκτες και στοιχεία τα οποία βοηθούν στην μετάδοση του ιού στην Π.Ε. Κοζάνης.

Η συγκεκριμένη συνάντηση(μέσω τηλεδιάσκεψης) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ή το αργότερο την Κυριακή, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκάθαρος στόχος Περιφερειάρχη και «γαλάζιων» βουλευτών είναι να φτάσουν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το ζήτημα της στήριξης του λιανεμπορίου στην Π.Ε. Κοζάνης.

Οι πρώτες επαφές γίνονται με τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεραπετρίτη, αλλά όλοι πλέον συνειδητοποιούν πως τη λύση μπορεί να δώσει μόνο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 3197 νέα κρούσματα (11/5) – Λίγα στις ΠΕ Γρεβενών και Καστοριάς – Αυξημένα στις ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη Δυτική Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών 3  νέα κρούσματα, στην ΠΕ Καστοριάς 6 νέα κρούσματα, στην ΠΕ ...