Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι στον Άγιο Βαρθολομαίο και γλύτωσε τα χειρότερα από επιτήδειους και επαγγελματίες ληστές

Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι στον Άγιο Βαρθολομαίο και γλύτωσε τα χειρότερα από επιτήδειους και επαγγελματίες ληστές

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ηλικιωμένο ζευγάρι στον Άγιο Βαρθολομαίο Φλώρινας γλύτωσε τα χειρότερα, 25/4 και 12 το μεσημέρι, από επιτήδειους και επαγγελματίες ληστές, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έγιναν μάστιγα σε πόλεις και χωριά, επιλέγοντας σαν στόχους κυρίως ηλικιωμένους ανθρώπους, θεωρώντας τους ως τους πλέον εύκολους.

Επιτήδειοι κλέφτες και ληστές καραδοκούν παντού και όχι μόνον, στα δύσκολα απειλούν και ζωές.

Τον τρόμο έζησαν, ο 89χρονος και η 85χρονη σύζυγός του, όταν σε κεντρικό σημείο του χωριού τους πλησίασε ένα αγροτικό με οδηγό έναν νέο 35 περίπου ετών και συνεπιβάτιδες δύο γυναίκες γύρω στα 30 με 35 χρονών. Ακολούθησαν τον άνδρα μέχρι το σπίτι του. Η μία γυναίκα κατέβηκε από το αγροτικό, πλησίασε τον ηλικιωμένο και επιλέγοντας την μέθοδο της απασχόλησης και της θωπείας, (έψαχνε σε κάθε τσέπη) τον ακολούθησε μέχρι την πόρτα του σπιτιού του. Στη θέα των όσων έβλεπε η σύζυγος του ηλικιωμένου, η οποία ακολουθούσε από κάποια απόσταση, έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα οι δύο συνεργοί της την κάλεσαν να επιβιβαστεί στο αγροτικό χρώματος βυσσινί και τράπηκαν σε φυγή.

Το γεγονός αυτό μπορεί εκ του αποτελέσματος να αξιολογείται όχι τόσο άξιο λόγου και αναφοράς, ο πανικός και ο τρόμος όμως των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας ήταν τόσο μεγάλος, όταν σε επικοινωνία με δημοσιογράφο δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team