Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τον ήρωά του τιμά το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας «Ευαγόρας Παλληκαρίδης»

Τον ήρωά του τιμά το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας «Ευαγόρας Παλληκαρίδης»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στα πλαίσια της επίσημης ονοματοδοσίας του , ως «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας διοργανώνει μία σειρά θεατρικών παραστάσεων την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, που είναι αφιερωμένες στον τραγουδιστή της λευτεριάς Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Αναφερόμενη με ιδιαίτερη θέρμη στην πρωτοβουλία αυτή η Διευθύντρια του Σχολείου Ελένη Βασιλείου , τόνισε στο e-ptolemeos ότι «πρόκειται για μία παράσταση που αποτελεί φόρο τιμής στον ήρωα, του οποίου το όνομα φέρει το Γυμνάσιο και ανεβαίνει στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας από την επόμενη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, με τη στήριξη του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν και οι μαθητές , που πλαισιώνουν την παράσταση τιμής στον ήρωά τους. Τονίζοντας η κυρία Βασιλείου ότι θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα, λόγω ΚΟΡΟΝΟΙΌΥ, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις 1,2,3,4 και 5 Ιουλίου στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας , να κλείνουν τις θέσεις που διατίθενται στην Κεντρική Πλατεία , καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου