Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης προσθέτει νέα δρομολόγια μετά και το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων – ΠΙΝΑΚΕΣ

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης προσθέτει νέα δρομολόγια μετά και το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων – ΠΙΝΑΚΕΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


update: ΔΕΙΤΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα υπομονής, που ο νομός μας ήταν σε σκληρό lockdown έφτασε η στιγμή για την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα.
Με βασικό γνώμονα την ασφάλεια όλων αυτή τη δύσκολη περίοδο και πάντα δίπλα στο επιβατικό κοινό το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης από το Σάββατο 15 Μαΐου προσθέτει νέα δρομολόγια μετα και το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, την επέκταση του ωραρίου και την κατάργηση των SMS.
Έτσι με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ακολουθώντας σε κάθε περίπτωση τις οδηγίες των υπουργείων Μεταφορών και Υγείας επεκτείνουμε τον πίνακα δρομολογίων εξυπηρετώντας δεκάδες προορισμούς εντός και εκτός της Περ. Ενότητας Κοζάνης.
Τα προγραμματισμένα δρομολόγια θα τροποποιηθούν προς το καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Με τιμή,
Τσέτσινας Νικόλαος
Πρόεδρος ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

1ο βραβείο για τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας για τον διαγωνισμό «Μαθαίνω για το DNA με ασφάλεια»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail 1ο βραβείο έλαβε η μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας Χριστίνα Τσολάκη, για στη συμμετοχή της στη δράση «Μαθαίνω ...