Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Το Wincancer θα συνεχίσει … – Γράφει η Θεοπίστη Κρυσταλλίδου

Το Wincancer θα συνεχίσει … – Γράφει η Θεοπίστη Κρυσταλλίδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε όλο αυτό το χρόνο που το Wincancer συνεχίζει να υπάρχει χωρίς την «φυσική» παρουσία του  Δημήτρη Σιάχου, ήταν πολλές οι φορές που αναρωτήθηκα αν θα πρέπει να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησε εκείνος.
Πέρα από την υπόσχεση που του έδωσα, να προσπαθήσω να φτάσει η σελίδα εκεί που είχε ονειρευτεί, πράγμα που στην αρχή φάνταζε ακατόρθωτο χωρίς εκείνον, δεν θα ήθελα πότε το αποτύπωμα που άφησε πίσω του με το Wincancer, να ατονήσει και να ξεφτίσει!
Ήθελα το όραμα του να συνεχίσει να είναι ζωντανό, όχι όμως από το πείσμα και από την ανάγκη μου να κρατώ εκείνον ζωντανό.
Δεν σας κρύβω πως τις πρώτες μέρες της απουσίας του από τη ζωή μου, η σελίδα αυτή ήταν ο μόνος λόγος για να βρω δύναμη να σηκωθώ και να σταθώ μπροστά στο υπολογιστή, στον ίδιο υπολογιστή που καθόταν και εκείνος, για να επικοινωνήσω με όλους εσάς που είχατε την καλοσύνη να μου συμπαρασταθείτε  εκείνο το  δύσκολο διάστημα, αλλά και για να βρω άρθρα που πιθανώς θα σας ενδιέφεραν.
Λειτούργησε και ο σχεδιασμός της σελίδας αλλά κυρίως η επαφή μου μαζί σας θεραπευτικά για μένα και είμαι ευγνώμων.
Σήμερα όμως συνέβη κάτι υπέροχο, στα εισερχόμενα του Wincancer, ήρθε ένα μήνυμα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
«Αγαπημένη μου!! Γέννησα…Οι μαχητές μου τα κατάφεραν…
Φαίνεται να μην έχουν επηρεαστεί απ” τις χημειοθεραπείες.
Πονάω είμαι εξαντλημένη αλλά ανακουφισμένη…

Χαμογελάω για τη νίκη της ζωής!!»

 

Αυτή η νεαρή γυναίκα είναι η δική μου ηρωίδα. Μια από τις πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν το καρκίνο, αλλά εκείνη έπρεπε να δώσει ακόμα πιο δύσκολη και ιδιαίτερη μάχη.
Επικοινωνούσαμε μαζί από τον Μάιο και περιμέναμε με αγωνία αυτή τη στιγμή που επιτέλους ήρθε … έφερε στον κόσμο τα δυο μικρά θαύματα που κυοφορούσε.
Όλο αυτό το διάστημα, έδινε αγώνα με τους δυο μικρούς της μαχητές, απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο όπως είναι ο καρκίνος!
Ήταν φορές που στην επικοινωνία μας μου έλεγε ευχαριστώ για την δύναμη που παίρνει από τη σελίδα, ήταν τότε που συνειδητοποιούσα, τον προορισμό που μου έδειχνε εκείνη με το παράδειγμα της.
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις σκέψεις μου εδώ και καιρό, η γέννηση αυτών των παιδιών ήταν για μένα η καλύτερη αφορμή !
Αν το Wincancer μπορεί να δώσει δύναμη και αισιοδοξία έστω και σε έναν άνθρωπο που μάχεται απέναντι στο καρκίνο, θα συνεχίσει να υπάρχει!
Άλλωστε αυτό ήταν το όραμα του Δημήτρη Σιάχου.

Πίστη Κρυσταλλίδου Σιάχου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Πίστη Κρυσταλλίδου

Η Κρυσταλλίδου-Σιάχου Θεοπίστη γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Είναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας από το 2009. Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ. Είναι αιρετό μέλος της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. Συντονίζει το WinCancer.