Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Το ΣΤΙΓΜΑ 25/11 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Το ΣΤΙΓΜΑ 25/11 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

  • Επίσκεψη στις απομακρυσμένες κοινότητες του Βοΐου πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη.  Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τους Οικισμούς «Πλακίδα», «Ασπρούλα», «Σήμαντρο», και «Πλατανιά».

 

  • Ε-shop έκανε και ο Συνεταιρισμός Προσωπικού ΔΕΗ. Ποιος θα το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια, πως ένας συνεταιρισμός με τόσες χιλιάδες μέλη, θα μπορούσε να διεκδικεί μερίδιο αγοράς με τόσο «επιθετικό» τρόπο… Μπράβο τους, η ισχύς εν τη ενώσει.

 

  • Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε». Είναι κοινό μυστικό πως δεν τηρήθηκαν τα μέτρα του Οκτωβρίου με τα τοπικά lockdown, και τις καθημερινές μετακινήσεις πολιτών από Νομό σε Νομό. Όλη η κοινωνία ήξερε πως οι ταβέρνες στα χωριά του Νομού Φλώρινας ήταν γεμάτες με «μη ντόπιους». Όλοι το ήξεραν εκτός από τις Αρχές.

 

  • Όλο και πιο προσεκτικοί με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων γίνονται μαζί με όλους τους πολίτες, και οι αυτοδιοικητικοί της περιοχής. Οι (αρκετοί πλέον) συνάδελφοι τους που νόσησαν, τους χτύπησαν το «καμπανάκι» και τους έκοψαν τη ..φόρα.

 

  • «Μια κι έξω» η Τράπεζα Πειραιώς κλείνει 53 καταστήματα, 3 εκ των οποίων στη Δυτική Μακεδονία. Εκτός από τα καταστήματα της Δεσκάτης και της Σιάτιστας, κλείνει και κατάστημα στη Φλώρινα.

 

  • Παράταση μέχρι το τέλος του μήνα πήρε η Διαδικασία Διαβούλευσης του masterplan για τη δίκαιη μετάβαση, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη. Όμως, αν μπει σήμερα κάποιος στον Ιστότοπο της πλατφόρμας OPENGOV, θα δει πως η διαδικασία ήταν ανοικτή σε σχόλια έως και 10 Νοεμβρίου 2020, οπότε και ολοκληρώθηκε.

 

  • «Μπούμερανγκ» γύρισε η οργανωμένη επίθεση στον Σταύρο Παπασωτηρίου για το έγγραφο με το οποίο δήθεν απειλούνται με κυρώσεις οι γιατροί που θα νοσήσουν από covid. Βροχή έφταναν όλη τη βδομάδα από σωματεία και ομάδες εργαζομένων, που διέψευδαν την είδηση και συμπαραστέκονταν στο Διοικητή του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας.

 

  • Άνοιξε την κουβέντα για την αξιοποίηση των υπολειμμάτων των απορριμμάτων ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης. Η άμεση ανάγκη για παροχή θερμικής ενέργειας για την Τηλεθέρμανση, οδηγεί σε καινοτόμες λύσεις που έρχονται από το μέλλον.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Πως κατανέμονται τα 8 κρούσματα της Δευτέρας στην Δυτική Μακεδονία- Κανένα στις Π.Ε. Φλώρινας και Καστοριάς- Αναστέλλεται η λειτουργία  των τάξεων Ε1, Ε2 και Ε3 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης  για διάστημα 14 ημερών- Η αναλυτική αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει ...