Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το οργισμένο μήνυμα κατοίκου του Βαθύλακκου στον δολοφόνο με τις φόλες – «Το θανατικό καλά κρατεί» – «Αν νομίζεις ότι έτσι καθάρισε το χωριό σου μπερδεύεσαι…το χωριό σου θα καθαρίσει όταν φύγεις εσύ και οι όμοιοι σου» – Φωτογραφίες

Το οργισμένο μήνυμα κατοίκου του Βαθύλακκου στον δολοφόνο με τις φόλες – «Το θανατικό καλά κρατεί» – «Αν νομίζεις ότι έτσι καθάρισε το χωριό σου μπερδεύεσαι…το χωριό σου θα καθαρίσει όταν φύγεις εσύ και οι όμοιοι σου» – Φωτογραφίες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


4/10/2018 απόγευμα ένα δίποδο ων που δυστυχώς λόγω της συμπεριφοράς του δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ούτε άνθρωπο αλλά και σε καμία περίπτωση ζώο, βγήκε τη βόλτα του γεμίζοντας όλο το χωριό με κεφτεδακια φολας….

Απο την Πέμπτη το απόγευμα έως σήμερα πάνω απο 15 σκυλιά και κοντά στα 10 γατιά βρέθηκαν παρατημένα, αφρησμενα και ψόφια μέσα στους δρόμους του χωριού. Εσύ κτήνος που με ελαφρά τη καρδια σκότωσες τόσες ψυχουλες όχι μόνο αδέσποτα αλλά και οικοσιτα. Εσύ που εξαιτίας σου ψοφισε η σκυλίτσα μου με τα μικρά που είχε μέσα της.

Εσύ που σκότωσες το σκυλάκι που απο τα σκουπίδια μάζεψε φρόντισε και μεγάλωσε μέσα στο σπίτι της η κοπελίτσα 18 χρόνων. Εσύ σκότωσες και το σκυλί που είχε συντροφιά πάντα και παντού μαζί της η κυρία 50 ετών.

Εσύ που σκότωσες τα 3 μικρά γατάκια που μεγάλωνε ο φίλος μας. Ακόμα και σήμερα τρεις μέρες μετά δεν έχει σταματήσει το κακό που έκανες ακόμα και σήμερα συνεχίζουμε να βρίσκουμε όσα κατάφεραν να σωθούν τις προηγούμενες μέρες πλέον ψόφια. Πόσο μίσος? πόση κακία? Πόσα σκατα κουβαλάς άραγε μέσα στη ψυχή σου? μέχρι που μπορείς να φτάσεις?

τι άλλο να περιμένουμε απο εσένα? Το πρόβλημα δεν είναι που γέμισαν τα χωριά μας αδέσποτα τα οποία ας μη γελιόμαστε δεν φυτρωσαν εμείς οι ίδιοι παρατήσαμε όταν πλέον βαρεθήκαμε το πρόβλημα είναι ότι γέμισε ο τόπος κτήνη σαν εσένα που καθημερινά βασανίζουν και δολοφονούν ζώα.

Πως να περιμένω απο εσένα να σεβαστείς τον άνθρωπο όταν δεν σέβεσαι το ανυπερασπιστο ζωάκι που περπατάει δίπλα σου και με τόση εμπιστοσύνη τρώει αυτό που του ταΐζεις. Συγγνώμη αν είναι λίγο μπερδεμένα αυτά που γράφω αλλά δεν είμαι και στην καλύτερη μου φάση μετά απο όλα αυτά. Κλείνοντας θα ήθελα να σου πω πως αν νομίζεις ότι έτσι καθάρισε το χωριό σου μπερδεύεσαι το χωριό σου θα καθαρίσει όταν φύγεις εσύ και οι όμοιοι σου

. Ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς για τα παιδιά μας για τα ζωάκια μας.

Ευαγγελία Πακαπούκα

Βαθυλακκος 8/10/2018

 

Πηγή: kozanimedia.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team