Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Το νέο λογότυπο του Δήμου Κοζάνης και οι προθέσεις του Λάζαρου Μαλούτα- Η προϋπόθεση της κοινής χρήσης σε όλα τα νομικά πρόσωπα που κρίνει την τύχη του

Το νέο λογότυπο του Δήμου Κοζάνης και οι προθέσεις του Λάζαρου Μαλούτα- Η προϋπόθεση της κοινής χρήσης σε όλα τα νομικά πρόσωπα που κρίνει την τύχη του

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει ακόμα τις προθέσεις του μετά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την έγκριση του νέου λογότυπου του Δήμου Κοζάνης, με την προϋπόθεση χρήσης σε όλα τα νομικά πρόσωπα, απάντησε στην ερώτηση του «Π» ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

Ο κ. Μαλούτας τόνισε πως ο Δήμος Κοζάνης πορεύεται από τον Ιανουάριο του 2011 χωρίς σήμα «δε χάλασε ο κόσμος να περιμένουμε ένα-δύο μήνες ακόμα», προσθέτοντας πως δεν έχει γίνει ακόμα από τις υπηρεσίες και από τη δημοτική αρχή η ανάλυση της απόφασης της ειδικής επιτροπή τοπωνυμίων του Υπουργείο Εσωτερικών.

Η απόφαση έφτασε στις 21-11-2019 στο Δημαρχείο και εκτός του ότι εγκρίνει το νέο λογότυπο, επιβάλλει τη χρήση του σε όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου Κοζάνης τα οποία λειτουργούν με διαφορετικά λογότυπα το καθένα(Βιβλιοθήκη, ΟΑΠΝ κλπ).

Η δημοτική αρχή εφόσον λάβει την τελική της απόφαση για το νέο λογότυπο, για το οποίο και ο ίδιος ο Λάζαρος Μαλούτας αλλά και πολλά στελέχη της είχαν εκφραστεί αρνητικά στο παρελθόν, θα φέρει προς συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να επικυρωθεί επίσημα η οποία απόφαση, είτε θετική είτε αρνητική.

Το νέο λογότυπο του Δήμου Κοζάνης είχε προκριθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Λευτέρη Ιωαννίδη, μετά από σχετικό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν γραφίστες και απλοί πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας