Αρχική > Πολιτική > Το μουσείο της Αιανής επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ, Ευλαμπία Πρώϊου

Το μουσείο της Αιανής επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ, Ευλαμπία Πρώϊου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αιανής επισκέφτηκε,σήμερα Τετάρτη 3/07, η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ , Ευλαμπία Πρώϊου. Η υποψήφια βουλευτής ενημερώθηκε για τη λειτουργία του, τα εκθέματα, την επισκεψιμότητα που έχει, αλλά και για τους νέους στόχους του που θέλουν χάρη στην έκθεση των ευρημάτων της Αιανής,τα οποία δίνουν νέα διάσταση στην ιστορία της Μακεδονίας, να αναδείχθει ο παιδευτικός- εκπαιδευτικός χαρακτήρας του, ώστε και ο απλός επισκέπτης να κατανοεί και να αναγνωρίζει τα νέα στοιχεία και τα συμπεράσματα της έρευνας. Η υποψήφια βουλευτής υπέγραψε στο Βιβλίο Εντυπώσεων Επισκεπτών του Μουσείου και δήλωσε πως οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτόν τον θησαυρό έτσι ώστε να τον παραδώσουμε στις επομενες γενιές διασφαλίζοντας στο Δήμο μας την αίσθηση της συνέχειας και της ταυτότητας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στ. Καλαφάτης: «Οι αποζημιώσεις των αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό της 9ης Απριλίου θα είναι δίκαιες και άμεσες» (και στη Δ. Μακεδονία)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε εμπράκτως ότι στηρίζει τον ΕΛΓΑ, καθώς ήταν η μόνη που ενίσχυσε τον ...