Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή της Αίθουσας Τέχνης του ΔΗΠΕΘεάτρου Κοζάνης

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή της Αίθουσας Τέχνης του ΔΗΠΕΘεάτρου Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή της Αίθουσας Τέχνης (ΔΗΠΕΘέατρο Κοζάνης). Μετά την εξαιρετική εμφάνιση της θεατρικής μας ομάδας στην παράσταση που έδωσε στην αίθουσα «Δ. Μητρόπουλος» του Μεγάρου μουσικής Αθηνών (στην 3η πανελλαδική συνάντηση Καλλιτεχνικών Σχολείων), παράσταση που απέσπασε θερμούς επαίνους και  πολύ ευμενείς  κριτικές, δίνουμε παράσταση για τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 13 Μαΐου και σε δύο παραστάσεις (10.30 π.μ. και 12 μ.)  θα παρακολουθήσουν τη δραματοποιημένη αλληγορία ενός λαϊκού παραμυθιού οι μαθητές της Στ΄ τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας. Οι παραστάσεις αυτές αποκτούν και τον χαρακτήρα της ενημέρωσης για την ύπαρξη και λειτουργία του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης και ετοιμάστηκαν με τη βοήθεια και συνεργασία της Βθμιας  και Αθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη από τη Δευτέρα 6 Μαΐου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής μαθητών στην Α΄ τάξη για το σχ. έτος 2019-2020. Η διαδικασία των αιτήσεων θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

 

 

                                                                                           Ο Διευθυντής

           

                                                                                    Γρηγόριος Αθ. Κοντός

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team