Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την εκδήλωση των STREET RELAYS στην Κοζάνη

Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την εκδήλωση των STREET RELAYS στην Κοζάνη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


To Ιδιωτικό IEK VOLTEROS και φέτος συμμετέχει ενεργά και στηρίζει την σημαντική εκδήλωση των STREET RELAYS στην Κοζάνη με σκοπό την ανάδειξη του αθλητισμού στην περιοχή μας και ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα στα σχολεία μας να εξοπλιστούν με αθλητικό υλικό για τις ανάγκες τους.
Όπως τόνισε και ο διευθυντής σπουδών του Ι.ΙΕΚ σε συνέντευξη τύπου:  » Μία τέτοια εκδήλωση δε θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο το ΙΕΚ Βολταίρος καθώς μέσα από το σκοπό τα μηνύματα που θέλει να περάσει αυτή η διοργάνωση, ταυτίζονται με τον πυρήνα της λειτουργίας του ΙΕΚ Βολταίρος.
Θέλουμε να περάσουμε την κουλτούρα της κοινωνικής προσφοράς στους σπουδαστές μας και για το λόγο αυτό η συγκεκριμένη διοργάνωση δε μας άφησε αδιάφορους. Θα συμμετάσχουμε στον αγώνα με ομάδα 80 δρομέων που θα αποτελείται από σπουδαστές μας αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Οι πρωτοβουλίες  εθελοντισμού αξίζουν ιδιαίτερα την προσοχή μας, κοστίζουν ελάχιστα και προσδίδουν υψηλή προστιθέμενη αξία και τρισδιάστατο όφελος»

 

 Σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης το Σάββατο 29/09/2018 στις 17:30 μ.μ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team