Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας, για τη νεολαία και τα τροχαία ατυχήματα

Το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας, για τη νεολαία και τα τροχαία ατυχήματα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την ανάγκη του διευρυμένου χαρακτήρα της κυκλοφοριακής αγωγής , καθώς  και  της  συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της νέας γενιάς στη χώρα και την περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας, αναδεικνύουν και τα  πρόσφατα στοιχεία που παρουσίασε στην Πτολεμαίδα και την Κοζάνη, ο γνωστός  οδηγός αυτοκινήτων Τάσος Ιαβέρης, σύμφωνα  με τα οποία, «τα τροχαία ατυχήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου στις ηλικίες από 15 έως 29 ετών».

Βασική  αιτία  είναι  η οδηγική συμπεριφορά και σύμφωνα με την ίδια έρευνα «τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα καταγράφονται σε κατοικημένες περιοχές και όχι στα Εθνικά Οδικά δίκτυα».

Με βάση αυτά τα δεδομένα, η ασφαλής  οδηγική συμπεριφορά από τις νέες ηλικίες  και η καλή χρήση και ετοιμότητα των οχημάτων, αποτελούν καθοριστικά στοιχεία,  για την πρόληψη και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην ευρύτερη περιοχή μας.

Το   Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαίδας-Φλώρινας, συμμετέχει και στηρίζει  κάθε ενέργεια και δράση  για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και υπενθυμίζει επίσης την  ανάγκη των εμπρόθεσμων τεχνικών ελέγχων οχημάτων και δικύκλων, προγραμματίζοντας έγκαιρα την επίσκεψη στο Κέντρο μας,   με ένα απλό τηλεφώνημα  στο 2463055720.

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team