Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης στηρίζει τον απεργιακό αγώνα της ΟΜΕ- ΟΤΕ

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης στηρίζει τον απεργιακό αγώνα της ΟΜΕ- ΟΤΕ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κοζάνης στηρίζει τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ, και την απόφαση τους για 24ωρες απεργίες, αντιδρώντας στην πρόθεση της Διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει σε απολύσεις, μετά τη λήξη της συλλογικής σύμβασης και να εφαρμόσει ένα απαράδεκτο σχέδιο για απολύσεις.

Η Διοίκηση του ΟΤΕ, αρνείται τα αυτονόητα και εμπαίζει τους εργαζόμενους καθώς προτείνει νέα μονοετή σύμβαση ως προϋπόθεση για να ενσωματώσει τη ρήτρα για μη απολύσεις, γεγονός που γίνεται ουσιαστικά για να προχωρήσει σε απολύσεις προσωπικού μετά τη λήξη της νέας σύμβασης, όπως και το έκανε στην χαραυγή του νέου έτους, αποφάσισε να απολύσει έξι εργαζόμενους του ΟΤΕ.

Το Εργατικό κέντρο Ν. Κοζάνης, βρίσκεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στον ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ) η οποία δίνει τον αγώνα της απέναντι στην αυταρχική και αντεργατική συμπεριφορά της Διοίκησης του ΟΤΕ και στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει μέχρι 12 Ιανουαρίου 2020, με βασικά αιτήματα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την ανάκληση των απολύσεων.

 

Γραφείο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team